Czyli warto napisać poradę na Elektrowóz?Przed przeczytaniem twojej wiadomosci sprawdzilem jak to cholerstwo powinno sie montowac
A wystarczylo postepowac zgodnie ze strzalką a ja na odwrot robilem...ufff ogarnięte
Mission complete🥴
Czyli warto napisać poradę na Elektrowóz?Przed przeczytaniem twojej wiadomosci sprawdzilem jak to cholerstwo powinno sie montowac
A wystarczylo postepowac zgodnie ze strzalką a ja na odwrot robilem...ufff ogarnięte
Mission complete🥴
kusisz żebym wziął haka i spróbował go zamontować przed kamerą?Czyli warto napisać poradę na Elektrowóz?![]()
jak bede active member to moze wtedy napisze poradekusisz żebym wziął haka i spróbował go zamontować przed kamerą?![]()
no ja jak prawdziwy facet nie potrzebuje instrukcji żeby pierwszy raz w życiu włożyć... niestety jednak potrzebowałemjak bede active member to moze wtedy napisze porade
instyrukcja przed nosem a ja walczylem jak rycerz z zatrzasnieta przyłbicą
kusisz żebym wziął haka i spróbował go zamontować przed kamerą?![]()
nie zarabiam na youtubiePanie Danielu, niezmiennie i nieprzerwanie od lat zachęcam Pana do pisania dla Elektrowozu.Zarobi Pan więcej niż na YouTube, fame też będzie większa
![]()
nie zarabiam na youtubie![]()
za dużo roboty, i nie każdy musi umieć pisaćNo to tym bardziejWydaje mi się, że taka praca ma same zalety: są pieniądze, jest zasięg (dociera Pan do znacznie większej grupy odbiorców), jest rozpoznawalność
A i swobodę pisania ma Pan właściwie nieskrępowaną, więc właściwie same zalety. Zachęcam -> [email protected]