To ja mam pytanie o tylną kamerę, czy jak masz spoiler nadal się tak strasznie brudzi?Ja mam z aliexpress. Dawalem gdzies tu link.
Trzyma sie juz prawie rok![]()
A dlaczego miałaby mniej? Ten spoiler to bardziej homeopatycznie jest zainstalowany niż coś daje (jakby dawał to by pewnie był w każdej wersji żeby niskim kosztem zwiększyć przyspieszenie albo zasięg). Poza tym kamera jest poniżej spoilera a syf leci spod kół.To ja mam pytanie o tylną kamerę, czy jak masz spoiler nadal się tak strasznie brudzi?
Wydaje mi się że mniej się brudzi, zobaczę ja przyślą majfrendyA dlaczego miałaby mniej? Ten spoiler to bardziej homeopatycznie jest zainstalowany niż coś daje (jakby dawał to by pewnie był w każdej wersji żeby niskim kosztem zwiększyć przyspieszenie albo zasięg). Poza tym kamera jest poniżej spoilera a syf leci spod kół.
Wydaje mi się że mniej się brudzi, zobaczę ja przyślą majfrendy
Teoria spiskowa. Zaraz dojdziesz do wniosku ze im szybciej jedziesz tym mniej tył brudzisz.Wydaje mi się że mniej się brudzi, zobaczę ja przyślą majfrendy
no przeciez to sama prawda - widziales kiedys samolot z brudnym tylkiem?im szybciej jedziesz tym mniej tył brudzisz.