Możliwa obniżka cen TM3

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
to jest super! GRATULACJE! mam pomysł na improvement,
gdybyś mógł zrobić taką opcję dla sniperów zainteresowanym zakupem, gdyby można było określić kilka kryteriów np: m3p kolor i cena poniżej której skrypt wysyłałby @ na dany adres, gdyby dane auto pojawiło się w inventory

np dziś przez chwilkę był biały YRWD w cenie 206-207k

za tydzień jadę na jazdy testowe 3 i yo ile ze wzlędu na ostatni dzień kwarału mnie nie wystawią do wiatru, po nich zdecyduję jaki model kupuję i byłoby jak znalazł taka opcja :D

btw: jeśli w tabelce Year = 2023 to jest to rok produkcji wbity w dowód czy rok modelowy?
Naprawdę Y był poniżej 207k? Ale nówka, czy demówka?

Michal

Moderator
Nie było takiego :p Najtańsze TMY jaki występowały:
1679643319269.png

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
tak przepraszam, kojarzyłem, że była był 13k taniej, jednak pomyliłem cenę bazową z m3
pokazywałem wtedy wspólnikowi, żeby sobie kupił, ale uparł się, że ja pierwszy :D

elektryk

Pionier e-mobilności
Ceny od najniższej
Podwyżka, czy psychologiczna zagrywka tesli?View attachment 9657
Minimum 4-5 dni roboczych potrzeba na przejście procesu od zamówienia do odbioru jak kupujesz za gotówkę na osobę fizyczną (przelew, kurier z dokumentami, rejestracja, ubezpieczenie, odbiór) - dlatego już wiedzą, że w marcu nic nie dostarczą do Klienta więc po co zniżka?

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Pierwszy przez większą cześć marca był poniżej 207, z przekreśloną ceną niecałe 220k
Pewnie jak kolega pisał i tk w marcu nie wydadzą, więc spiny nie ma

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Poczekajcie z wnioskami aż dotrą na plac w Warszawie. Wtedy mogą wejść przeceny :)