Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 172
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 168

vwir

Pionier e-mobilności
Niesamowite jest coś innego. Jest stado miłośników na przykład Edyty Górniak, ktore uważa ją za guru-od-wszystkiego i dzięki temu że dobrze śpiewa to na pewno zna się na... szczepionkach i wirusach.

Tutaj mamy dokładnie identyczną sytuację: dla niektorych to, że Elon jest sprytnym biznesmenem z jakiegoś powodu oznacza, że jest wybitnym... politykiem i mężem stanu. No nie - to tak nie działa. Przykro mi, ale fizyk jądrowy niekoniecznie zna się na literaturze pięknej.

Makus

Pionier e-mobilności
No - piękna pokazówka. Nie wiem czy wiecie, ale w Stanach każdy prezydent w momencie gdy zostaje wybrany to otrzymuje dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. No to gdzie Trump będzie tym jeździł? ;)
I dlatego Joe robił pokazowe jazdy Jeepem czy inną terenówką?

cooler

Pionier e-mobilności
Na drogach publicznych, w normalnym ruchu ulicznym?
Biden jeździł po lotnisku chyba, generalnie mogą jeździć, ale po prywatnym terenie, np Bush Junior po swoim ranchu :)

tokwi

Pionier e-mobilności
Nie wiem w sumie, gdzie to wrzucić: Trump kupuje elektryka (TMS).

Elon otwiera pierwszy sklep z samochodami na placu przed Białym Domem, a Trump jeszcze wypisuje czek.