Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 171
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 168

Fenrise

Pionier e-mobilności
Musk i jego Muskieterowie, jak to dzisiaj jeden z republikańskich senatorów powiedział :p

nabrU

Moderator
Źle się dzieje:

lvlthn

Pionier e-mobilności
Źle się dzieje:

Dzisiaj się zastanawiałem, czy jeśli zostaną w ten sam sposób uszkodzone tesle w polsce, to czy wtedy zbiorowy pozew?

Elon i jego durna polityka(mały człowiek) przyczyniły się do tego całego hejtu, tesla jako auto przestaje być bezpieczna i stanowi zagrożenie.

nabrU

Moderator
Przy takim rozwoju sytuacji, ja się obawiam ile zapłacę za następne ubezpieczenie...

lvlthn

Pionier e-mobilności
Przy takim rozwoju sytuacji, ja się obawiam ile zapłacę za następne ubezpieczenie...
Dlatego należy się powolutku zastanawiać, czy taki pozew miałby sens.

Jest to ewidentne, celowe działanie na szkodę użytkowników.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Przecież to czysty populizm i próba zasugerowania, że tutaj jest trwoniona duża ilość kasy. Popatrz na wpis kolegi którą zacytowałem. Jak on zrozumiał tą wypowiedź Muska?
Kasa to pikuś, przecież ci ludzie wciąż mogą głosować (wiadomo na kogo!)! :p