Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?

Bartosz

Pionier e-mobilności
Są dwa wyjścia z tej dyskusji:
- niezadowoleni z Tesli wypożyczają od zadowolonych ich samochody i wskazują wady, których właściciele nie widzieli.
- zadowoleni z Tesli zrzucają się na zakup nowych i bezawaryjnych sztuk dla tych niezadowolonych.

Ja biorę jedyne 1% + VAT podatku obrotowego jako pomysłodawca.
Ale ja swoich nie sprzedaję. Chcę patrzeć jak ci, którzy uważają te auta za super udane konstrukcje, miotają się czytając moje lamenty 😂

Last edited:

slaveq

Pionier e-mobilności
Ale ja swoich nie sprzedaję. Chcę patrzeć jak ci, którzy uważają te auta za super udane konstrukcje, miotają się czytając moje lamenty 😂
Poczekaj jeśli dobrze pamiętam, to twoje lamenty datuję na 2021 rok (wtedy też kupowałem Teslę) i potem długa cisza a teraz piszesz o Teslach w liczbie mnogiej. Kupiłeś drugą ?????!!!!!!

Michal

Moderator
Poczekaj jeśli dobrze pamiętam, to twoje lamenty datuję na 2021 rok (wtedy też kupowałem Teslę) i potem długa cisza a teraz piszesz o Teslach w liczbie mnogiej. Kupiłeś drugą ?????!!!!!!
Schizofrenia chyba. Raz narzeka, później kupuje. Raz się boi o życie i zdrowie, później się naśmiewa.

Bartosz

Pionier e-mobilności
Nom. Musiałem, żeby zweryfikować i przy okazji obalić kilka teorii, że trafił mi się taki egzemplarz, że z USA to są złe, a z Chin dobre, że w przeszłości faktycznie były problemy, ale teraz już jest bardzo dobrze, itd... Obecnie jest forsowana teoria, że prawdopodobnie jestem psychicznie chory. Ubaw po pachy 😂 Mi to już nawet niektórych zaczyna robić się autentycznie żal.

1728426173461.jpeg

Bartosz

Pionier e-mobilności
A jak już sobie tak rozmawiamy. Mam pytanie. Byłem kilka razy na SC w Poznaniu i kiedyś dość dawno temu po naładowaniu szlaban normalnie się otworzył, nie pamiętam jak długo tam stałem, ale później za każdym razem, była informacja, że czas został przekroczony i trzeba zapłacić za parkowanie na terenie City Park. Wczoraj było tak samo, ładowałem się 40 minut. Czy coś się zmieniło, czy jest jakiś sposób, żeby uniknąć tej opłaty? Bo obłożenie zwykle tam jest duże i ładowanie trwa dość długo, wczoraj szło maksymalnie trochę ponad 70kW.

Last edited:

slaveq

Pionier e-mobilności
Nom. Musiałem, żeby zweryfikować i przy okazji obalić kilka teorii, że trafił mi się taki egzemplarz, że z USA to są złe, a z Chin dobre, że w przeszłości faktycznie były problemy, ale teraz już jest bardzo dobrze, itd... Obecnie jest forsowana teoria, że prawdopodobnie jestem psychicznie chory. Ubaw po pachy 😂 Mi to już nawet niektórych zaczyna robić się autentycznie żal.
Ja nic nie pisałem o byciu psychiczne chorym, bardziej mnie zastanawia wybór. Bo pamiętam jak się z tym samochodem mordowałeś.

Bartosz

Pionier e-mobilności
Ja nic nie pisałem o byciu psychiczne chorym, bardziej mnie zastanawia wybór. Bo pamiętam jak się z tym samochodem mordowałeś.
I sobie dalej przy nim dłubiemy, razem z Teslą. Nie wiem czy pisałem, ale prawdopodobnie zostanę ojcem chrzestnym syna serwisanta mobilnego.

1728426818155.png

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
A wyjazdy do Tesla Body Shop liczą się? Bo w tym
roku byłem 6 razy, robiąc z tej okazji łącznie 1254 km 🙂
Powiedź co naprawiałeś