Nadchodzi zmiana w UX Tesli

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Byłem pierwszy :D
O ktoś nam scalił 😂

Jak to robisz że po wklejeniu linku od RSS zu Ci wyświetla treść? U mnie tylko link jest widoczny bez podglądu przez co musiałem się bawić w wklejanie treści

Michal

Moderator
O ktoś nam scalił 😂

Jak to robisz że po wklejeniu linku od RSS zu Ci wyświetla treść? U mnie tylko link jest widoczny bez podglądu przez co musiałem się bawić w wklejanie treści
Ja scaliłem ;)
Ja daję link z Twitter, a Ty z X ;) forum chyba nie rozpoznaje domeny X

Pedr

Pionier e-mobilności
A jak bagażnik będzie działał tak jak wycieraczki (otwierał się kiedy nie trzeba, a nic nie robił jak trzeba) 🤪
Jestem ciekaw jak to będzie działać. Miałem taką pseudointeligentną klapę bagażnika w poprzednim samochodzie. 9 na 10 razy przypadkowe otwarcie, a jak już faktycznie chciałem otworzyć to 5 sekund stania za samochodem, następnie kolejne 5 sekund pikania ostrzegawczego przed otwarciem klapy, no i potem kolejna seria pikania przy otwieraniu. 🤦‍♂️

Michal

Moderator
Jestem ciekaw jak to będzie działać. Miałem taką pseudointeligentną klapę bagażnika w poprzednim samochodzie. 9 na 10 razy przypadkowe otwarcie, a jak już faktycznie chciałem otworzyć to 5 sekund stania za samochodem, następnie kolejne 5 sekund pikania ostrzegawczego przed otwarciem klapy, no i potem kolejna seria pikania przy otwieraniu. 🤦‍♂️
Napisz w jakim aucie coś takiego było?

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
U Tesli muszą być dwie przesłanki spełnione według zapowiedzi:
1. Telefon przy sobie
2. Stać nieruchomo.

Intencje z kamery możliwe że AI będzie interpretował a samo UWB ma precyzyjnie potwierdzać, że dany użytkownik to jest faktycznie kierowca