Bartłomiej S
Posiadacz elektryka
O ktoś nam scalił 😂Byłem pierwszy![]()
Jak to robisz że po wklejeniu linku od RSS zu Ci wyświetla treść? U mnie tylko link jest widoczny bez podglądu przez co musiałem się bawić w wklejanie treści
O ktoś nam scalił 😂Byłem pierwszy![]()
Nowe UI dostaną wszystkie z AMD, a otwieranie bagażnika te ze wsparciem ultra-widebrandauta z czujnikami też miały dostać tę wizualizacje więc pewnie nie chodzi o czujniki. ja bym chciał zmianę biegów z ekranu w mojej 3 2019![]()
Ja scaliłemO ktoś nam scalił 😂
Jak to robisz że po wklejeniu linku od RSS zu Ci wyświetla treść? U mnie tylko link jest widoczny bez podglądu przez co musiałem się bawić w wklejanie treści
Jestem ciekaw jak to będzie działać. Miałem taką pseudointeligentną klapę bagażnika w poprzednim samochodzie. 9 na 10 razy przypadkowe otwarcie, a jak już faktycznie chciałem otworzyć to 5 sekund stania za samochodem, następnie kolejne 5 sekund pikania ostrzegawczego przed otwarciem klapy, no i potem kolejna seria pikania przy otwieraniu. 🤦♂️A jak bagażnik będzie działał tak jak wycieraczki (otwierał się kiedy nie trzeba, a nic nie robił jak trzeba) 🤪
Napisz w jakim aucie coś takiego było?Jestem ciekaw jak to będzie działać. Miałem taką pseudointeligentną klapę bagażnika w poprzednim samochodzie. 9 na 10 razy przypadkowe otwarcie, a jak już faktycznie chciałem otworzyć to 5 sekund stania za samochodem, następnie kolejne 5 sekund pikania ostrzegawczego przed otwarciem klapy, no i potem kolejna seria pikania przy otwieraniu. 🤦♂️
Hyundai TucsonNapisz w jakim aucie coś takiego było?