Najładniejszy Juniper jakiego widzieliście

boa

Pionier e-mobilności
Drugiej strony dopłata za te droższe lakiery też jest niemała, a tu masz dodatkowo dwie rzeczy: dużo bardziej unikalny kolor z możliwością doboru z dużo większej gamy niż fabryczna oraz jakaś zawsze ochronę lakieru fabrycznego. Odkleisz za kilka lat i jak nowy :)
Swoją drogą czy orientuje się ktoś co do zdjęcia Logo / napisów z karoserii? I np. Zamontowanie potem oklejonych ciemna folią. Jest tu jakieś ryzyko dla lakieru? Przed folią i tak to trzeba zrobić. I ile to może kosztować? Będę wdzięczny za mniej więcej rząd wielkości

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023
fajne te folie ale 20k na gotowo to troche jednak odtraca :) chyba, ze mozna taniej
Porządne nałożenie folii kosztuje. 20 tys to normalna cena dla takiej wielkości auta. Na moją trójkę folia podobna efektem, tylko bardziej elegancki kolor, że tak to nazwę :), kosztowała 16 tys netto z przyciemnieniem wszystkich szyb oprócz przedniej i przelakierowaniem znaczków Tesli na czarno. Ale odwraca głowy, auto wygląda znacznie seksowniej na tle wszechobecnych białych. Bardzo dobrze wydane pieniądze.

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023
Swoją drogą czy orientuje się ktoś co do zdjęcia Logo / napisów z karoserii? I np. Zamontowanie potem oklejonych ciemna folią. Jest tu jakieś ryzyko dla lakieru? Przed folią i tak to trzeba zrobić. I ile to może kosztować? Będę wdzięczny za mniej więcej rząd wielkości
Napisów i znaczków się zdaje się nie okleja tylko lakieruje. Moje loga Tesli chłopacy z detalingu brali do lakiernika na zmianę koloru przed oklejaniem auta. Nic się z lakierem nie stało. Około 500-600 zł kosztuje lakierowanie na wybrany kolor.

boa

Pionier e-mobilności
Napisów i znaczków się zdaje się nie okleja tylko lakieruje. Moje loga Tesli chłopacy z detalingu brali do lakiernika na zmianę koloru przed oklejaniem auta. Nic się z lakierem nie stało. Około 500-600 zł kosztuje lakierowanie na wybrany kolor.
Dzięki za info

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023
To Terminax PPF Satin Venom Green. Podobno 3 - 4k GBP w UK.
Jak użytkownik oklejanej podobną satynową folią Tesli, przestrzegam jeżeli dzieci są w domu albo u sąsiadów itp, żeby się nie ważyły na zakurzonym aucie malować palcem. Wszystko zostaje pernamentnie wyryte. Przekonałem się o tym osobiście jak samochód stał obok mojej pracy, a córka klientki, gdy ta rozmawiała ze mną w budynku, krecila się obok i pomazała mi na masce i z boku auta na kurzu serduszka. Zobaczyłem dopiero po pracy i pojechałem od razu na myjnię spłukać, ale nie zeszło. Bachor i mamusia się nie przyznają, a innych dzieci tego dnia nie było, monitoring nie uchwycił akurat, auto stało poza zasięgiem kamer, a sentry nie było włączone. 1500 zł wymiana folii na masce. Kupiłem od razu osobną kamerę na allegro, która jest skierowana bezpośrednio na auto, a jak miejsce parkingowe które jest nagrywane jest zajęte, to bez pardonu włączam sentry.

rompik

Nowy na Forum
Jak użytkownik oklejanej podobną satynową folią Tesli, przestrzegam jeżeli dzieci są w domu albo u sąsiadów itp, żeby się nie ważyły na zakurzonym aucie malować palcem. Wszystko zostaje pernamentnie wyryte. Przekonałem się o tym osobiście jak samochód stał obok mojej pracy, a córka klientki, gdy ta rozmawiała ze mną w budynku, krecila się obok i pomazała mi na masce i z boku auta na kurzu serduszka. Zobaczyłem dopiero po pracy i pojechałem od razu na myjnię spłukać, ale nie zeszło. Bachor i mamusia się nie przyznają, a innych dzieci tego dnia nie było, monitoring nie uchwycił akurat, auto stało poza zasięgiem kamer, a sentry nie było włączone. 1500 zł wymiana folii na masce. Kupiłem od razu osobną kamerę na allegro, która jest skierowana bezpośrednio na auto, a jak miejsce parkingowe które jest nagrywane jest zajęte, to bez pardonu włączam sentry.
To nie problem wydac 16K na folie ale dziecko ktore ci serduszko wymalowalo na tej folii bedziesz scigal???
Hmmm... chyba pora troche priorytety w zyciu ustawic.

Dobrze ze ptakow nie bedziesz po sadach ciagal bo one chyba moga wiecej szkody narobic. OMG

boa

Pionier e-mobilności
To nie problem wydac 16K na folie ale dziecko ktore ci serduszko wymalowalo na tej folii bedziesz scigal???

Dobrze ze ptakow nie bedziesz po sadach ciagal bo one chyba moga wiecej szkody narobic. OMG
Mnie wkurzają dzieci, które kręcą się przy autach i nawet nieświadomie mogą zarysować np zabawka itd. To dosłowne rysowanie serduszek itd. też jest bez sensu i ja swoim dzieciom umiałem wytłumaczyć, żeby tak nie robiły. Warto mieć jednak szacunek do cudzej / swojej własności :)

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023

Zajmij się swoimi priorytetami, ucząc swoje bombelki o ile masz, żeby szanowały mienie innych ludzi i ciężko pracowały na swój sukces i zachcianki, to nie będziesz układał życia i podejścia do wydawania pieniędzy innym.

wxwx78

Fachowiec
U mnie przy nakładaniu PPF znaczka Dual Motor nie przykleili bo na folię nie trzyma. I mnie to pasi bo nie lubię napisów :)