Najładniejszy Juniper jakiego widzieliście

boa

Pionier e-mobilności
OK, słowem wstępu (proszę nie bić ;)): osobiście uważam Junipera za najbrzydszą Teslę do tej pory (nie cierpię zarówno nowego tyłu jak i przodu, sorry). Ale znalazłem takie cuś na FB Tesla Owners UK i samochód w tym kolorze wygląda całkiem nieźle, żeby nie powiedzieć fantastycznie.

Jak Wam się podoba i czy macie jakieś przykłady 'ładnych' Juniperów (oczywiście poza Waszymi :p)

View attachment 29265 View attachment 29266
W tej folii ciekawie wygląda. Nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście, czy tak się rozkłada sprzedaż, ale widziałem sporo fabrycznych Juniperow w szarościach, trochę białych i czarnych, ale nic poza tym, tak smutno. W różnych niestandardowych kolorach auto może chyba zyskać na wyglądzie, który jest taki mocno generyczny /chiński też dla mnie. I nie wszędzie są dobre proporcje itd.

Kszychu

Pionier e-mobilności
W tej folii ciekawie wygląda. Nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście, czy tak się rozkłada sprzedaż, ale widziałem sporo fabrycznych Juniperow w szarościach, trochę białych i czarnych, ale nic poza tym, tak smutno. W różnych niestandardowych kolorach auto może chyba zyskać na wyglądzie, który jest taki mocno generyczny /chiński też dla mnie. I nie wszędzie są dobre proporcje itd.
ale jest jakakolwiek różnorodność. Stare igreki w 90% jakie widze są białe. Junipery bardziej różnorodne jeżdżą, a ten srebrny kolor nawet mi się podoba. Szkoda że cała reszta auta niewyjściowa

boa

Pionier e-mobilności
Mnie
ale jest jakakolwiek różnorodność. Stare igreki w 90% jakie widze są białe. Junipery bardziej różnorodne jeżdżą, a ten srebrny kolor nawet mi się podoba. Szkoda że cała reszta auta niewyjściowa
Mnie to zawsze zastanawia, co kierowało tesla, żeby dać czarny podkład do białego lakieru, jeśli w standardzie nie ma ppf ;)
Szkoda też wg mnie że nie ma ciekawszych kolorów. W USA jest chociaż glacier blue.