Najnowsze pierdy pana Hołowczyca

skyactivwalker

Pionier e-mobilności

nnnnn

Pionier e-mobilności
Jak zwykle, nie znam się ale się wypowiem.
1. Są opracowane metody gaszenia a pyzatym wszyscy wiemy że zapłony to mit
2. Zdecydowana większość instalacji w EV to DC a Maxwell zakazał promieniować prądowi stałemu :)
3. Ktoś jedzie ze mną do Norwegii po te zalegające EV których nikt nie chce naprawiać? Trzeba tylko pana Krzysia zapytać gdzie to jest.

Weź mnie:D zbuduję sobie magazyn energii

A tak na prawdę to nie wiem czy warto powielać tego typu linki, to jest taki typ dziennikarstwa, że aż strach czytać. Mowa ojczysta zbyt trudna, albo dla Hołowczyca, albo edytora teksty pisanego.

Piter

Posiadacz elektryka
Pan Holowczyc chyba musiał się ostro uderzyć w głowę podczas swojego ostatniego zdarzenia drogowego, trzeba zatem spuścić zasłonę milczenia i dać mu dojść do siebie…
749D3ACA-9305-4A3C-A33E-B4C997A70C84.jpeg

HMS

Zadomawiam się
Jak zwykle, nie znam się ale się wypowiem.
1. Są opracowane metody gaszenia a pyzatym wszyscy wiemy że zapłony to mit
2. Zdecydowana większość instalacji w EV to DC a Maxwell zakazał promieniować prądowi stałemu :)
3. Ktoś jedzie ze mną do Norwegii po te zalegające EV których nikt nie chce naprawiać? Trzeba tylko pana Krzysia zapytać gdzie to jest.

Proszę mnie też dopisać do listy uczestników wycieczki po samochód.
Tylko czy nam Hołowczyc zdradzi gdzie te złomowiska w Norwegii są ?

viallos

Pionier e-mobilności
Hehe, właśnie 2 dni temu wracałem z Łodzi do Wawy późnym wieczorem/nocą i na A1 podczepiłem się pod BMW ... fajnie jechał i czyścił drogę idealnie na A1 to sobie za nim leciałem ... chciał mnie zgubić ale mu się nie udało. Po zjeździe na A2 pokazałem mu jak można zgubić taki ogon ... dwa szybsze przyspieszenia i Pan już nie dał rady gdyż robił za duże dziury i inni się wcisnęli pomiędzy. Więcej go nie zobaczyłem ... może to był Pan Chołowczyc i teraz wylewa swoje żale.
To odnośnie tego kurzego jaja 😀

Ps. Na szczęście miałem spory zapas energii to mogłem sobie pozwolić, aczkolwiek w pewnym momencie kazał mi nie jechać szybciej niż 135 ... koniec końców dojechałem na 9% bo się ciasno przed Wawa zrobiło i trzeba było zwolnić.
Jakbym miał tak jechać dalej to niestety nie byłoby szans.

krzyss

Pionier e-mobilności
Hehe, właśnie 2 dni temu wracałem z Łodzi do Wawy późnym wieczorem/nocą i na A1 podczepiłem się pod BMW ... fajnie jechał i czyścił drogę idealnie na A1 to sobie za nim leciałem ... chciał mnie zgubić ale mu się nie udało. Po zjeździe na A2 pokazałem mu jak można zgubić taki ogon ... dwa szybsze przyspieszenia i Pan już nie dał rady gdyż robił za duże dziury i inni się wcisnęli pomiędzy. Więcej go nie zobaczyłem ... może to był Pan Chołowczyc i teraz wylewa swoje żale.
To odnośnie tego kurzego jaja 😀

Ps. Na szczęście miałem spory zapas energii to mogłem sobie pozwolić, aczkolwiek w pewnym momencie kazał mi nie jechać szybciej niż 135 ... koniec końców dojechałem na 9% bo się ciasno przed Wawa zrobiło i trzeba było zwolnić.
Jakbym miał tak jechać dalej to niestety nie byłoby szans.
Jak sie spieszy to tesla mozna z Łodzi do Warszawy nie dojechac ;)
Dobrze ze mieszkam na wlocie od tej strony bo bym chyba musial sie podladowac a wyjechalem na 98% ;)

viallos

Pionier e-mobilności

Jestem w szoku że ktoś rozsądnie to tego podszedł ... generalnie widziałam do tej pory tylko artykuły które powielały brednie Hołka ... a tutaj taka niespodzianka.

Last edited: