Ale nie jest przeźroczysty 🤷Ja zamiast naklejki użyłem banera magnetycznego - bez problemu dostępne na allegro. Dobrze się trzyma, nie zostawia śladów i łatwo zdjąć.
A gdzie kupiłeś ten baner magnetyczny?Ja zamiast naklejki użyłem banera magnetycznego - bez problemu dostępne na allegro. Dobrze się trzyma, nie zostawia śladów i łatwo zdjąć.
A gdzie kupiłeś ten baner magnetyczny?
Tylko w Tesli nie wszędzie go przykleisz 😉A gdzie kupiłeś ten baner magnetyczny?
A na drzwiach da radę? Żona naklejkę wstydu chciała na drzwiach pasażera pod lusterkiem.Tylko w Tesli nie wszędzie go przykleisz 😉
Ja planuję przykleić przezroczystą naklejkę na tej małej szybie pod spojlerem nad bagażnikiem. Mam nadzieję, że będzie to traktowane jak "nad tablicą rejestracyjną". Oczywiście w e-C4.Z tego co pamiętam jak robiłem przymiarkę, to nie. Jak masz jakikolwiek magnes pod ręką, nawet taki z lodówki, to sprawdź. Ja jestem na wyjeździe, a moja naklejka magnetyczna jest w garażu, to tymczasowo nie sprawdzę. W e-C4 miałem na prawych drzwiach pod lusterkiem ja przyklejoną i całkiem ok wyglądała, jednak parę dni temu zmieniłem na transparentną, bo kupiłem od razu dwie wersje.
Niektórzy mówią/piszą, ze można wcale nie naklejać. Ja jednak jestem zdania, że skoro się kasę wzięło, to trzeba wypełnić też zobowiązania ze swojej strony. Moim zdaniem "najlepsze" miejsce jest właśnie na drzwiach od strony pasażera, w górnej części pod lusterkiem, a w wersji transparentnej to już szczególnieJa planuję przykleić przezroczystą naklejkę na tej małej szybie pod spojlerem nad bagażnikiem. Mam nadzieję, że będzie to traktowane jak "nad tablicą rejestracyjną". Oczywiście w e-C4.
Tu się absolutnie zgadzam, też uważam, że to najlepsze miejsce.Niektórzy mówią/piszą, ze można wcale nie naklejać. Ja jednak jestem zdania, że skoro się kasę wzięło, to trzeba wypełnić też zobowiązania ze swojej strony. Moim zdaniem "najlepsze" miejsce jest właśnie na drzwiach od strony pasażera, w górnej części pod lusterkiem, a w wersji transparentnej to już szczególnie.
Transparentne jest tło - co do lokalizacji naklejki to jeszcze nikt nie zgłaszał żadnego problemu z ewentualną kontrolą jej lokalizacji, tak więc naklejać i szerokościW wersji transparentnej przeźroczyste jest tylko tło czy napis też?
A poważnie, ja myślałem o naklejeniu na tylną szybę w TMY. Mam nadzieję, że nikt się nie dopierdoli.
Jak nie zapomnę, to jutro wrzucę fotkę mojej transparentnej, na drzwiach pasażera. Co do miejsca naklejenia, to są dokładnie w instrukcji wskazane miejsca gdzie można nakleić naklejkę. Z tego co pamiętam to w było również gdzieś wyjaśnione, że transparentna może być naklejona na każdym kolorze samochodu.W wersji transparentnej przeźroczyste jest tylko tło czy napis też?
A poważnie, ja myślałem o naklejeniu na tylną szybę w TMY. Mam nadzieję, że nikt się nie dopierdoli.