krzysiekwaw
Zadomawiam się
na myjce magnetyczną zdejmujesz bo inaczej spłyniePo co naklejać tyle wcześniej naklejkę przed podpisaniem umowy o dotacje?
Daj znać jak przyjdą i czy magnetyczna nie przesunie się na myjce ciśnieniowej.
na myjce magnetyczną zdejmujesz bo inaczej spłyniePo co naklejać tyle wcześniej naklejkę przed podpisaniem umowy o dotacje?
1. przezroczysta była na poprzedni programmożesz na allegro kupić taką z przezroczystym tłem. albo magnetyczną.
Po co? Jakby się chcieli czepiać, to - patrząc literalnie na zasady programu - naklejka musi być od początku okresu trwałości liczonego od daty odbioru auta w leasingu.Po co naklejać tyle wcześniej naklejkę przed podpisaniem umowy o dotacje?
Nie będą się czepiać. O dotację możesz przystąpić np za rok w lutym 2026 a auto możesz mieć od 09.2024. A jak uznają że nie łapiesz się na dotację?Po co? Jakby się chcieli czepiać, to - patrząc literalnie na zasady programu - naklejka musi być od początku okresu trwałości liczonego od daty odbioru auta w leasingu.
Pewnie tego sprawdzać nie będą, ale na wszelki wypadek wolę przymocowac naklejkę magnetyzcną i zrobić zdjęcie z datą, pod salonem nawet. Nie robi mi to problemu, a zawsze to jakieś zabezpieczenie na przyszłość.
View attachment 25826
Zgadzam się, że jest durny i sam w sobie sprawia, że okres trwałości jest nie do dotrzymania przez tych, co wzięli auto przed ogłoszeniem programu.Nie będą się czepiać. O dotację możesz przystąpić np za rok w lutym 2026 a auto możesz mieć od 09.2024. A jak uznają że nie łapiesz się na dotację?
Ten zapis jest durny, powinno być od podpisania umowy.
Nie wiem czy rozumiem. Ta naklejka ma 40x8cm. Maja rozmach..a nie lepiej przykleić na tym czarnym plastiku koło tablicy rejestracyjnej?