Skąd taka informacja? Gdzieś mi to uciekło, że drugi z małżonków brać nie będzie mógłKolejny hicior:
Jeśli wnioskujący nie ma z żoną/mężem rozdzielności majątkowej, zostanie poproszony o podanie dochodu wraz z małżonkiem, tj. sumy dochodów. (...) Co istotne, w takiej sytuacji drugi z małżonków nie będzie już mógł ubiegać się o dopłatę w programie NaszEauto. (!!!)
Moj mi zawsze przesyla oryginal, leasing tego wymaga.Jeden z wymaganych załaczników. "Polisa AC musi posiadać podpis ubezpieczyciela lub jego przedstawiciela (podpis odręczny i pieczęć firmowa lub elektroniczny podpis kwalifikowany możliwy do zweryfikowania)". Który ubezpieczyciel przesyła papierową polisę z pieczątką i odręcznym podpisem? PS. Wolę dmuchać na zimne i mieć papier niż odrzucony wniosek, bo "podpis kwalifikowany niemożliwy do zweryfikowania" Tak na wszelki wypadek. Co radzicie lub jaka ubezpieczalnię polecacie?
Podpisywałem przy odbiorze i zrobiłem sobie skan. Tesla zachowała protokół dla siebie.Do wniosku trzeba załączyć protokół przekazania pojazdu. Czy przy odbiorze Tesli otrzymaliście coś takiego? Minęło już kilka miesięcy i nie przypominam sobie.
Dzień dobry, otrzymałem na maila informację, iż małżonek (wspólność majątkowa) jeżeli nie jest wpisany jako współwłaściciel pojazdu, może otrzymać drugie dofinansowanie z programu NaszEauto na drugi pojazd elektryczny.Skąd taka informacja? Gdzieś mi to uciekło, że drugi z małżonków brać nie będzie mógł
Gdzie można znaleźć listę koniecznych załączników?Agent przesyła.