nikos95

Nowy na Forum
Co ty gadasz. Zobacz na tabelę tam jest maksymalnie 40tyś. Wpłacasz 30 netto i złomujesz to masz 30 + 10 tys premi. Wpłacasz 27 netto i złomujesz to masz 27 + 10 tys premi.
Chodzi o to, że zwrot, który możesz dostać z funduszu, w przypadku leasingu/najmu nie może pokryć kosztu innego niż opłata wstępna. Dlatego jak wpłacisz 27 netto to maksymalnie dostaniesz 27 netto zwrotu, bez względu na to jakie masz zarobki czy złomowałeś samochód

epul

Nowy na Forum
Już rozumie. ;-) Dopłata jest jedynie jak wpłata jest równa lub większa 40tyś netto.
Wtedy w generatorze się uruchamia pole 16. ( sprawdzałem )

Mam jeszcze pytanie. Czy orientujecie się czy osoba fizyczna JDG Może wnioskować na kolejne auto czyli kolejny leasing na 2 lata ? Czy dotacja jest tylko jednorazowa i osoba fizyczna JDG może tylko dostać dofinansowanie na jedno auto ?

Last edited:

boolean1981

Zadomawiam się
Cześć co wpisujecie w tabeli z pkt. 3 dotyczącej pomocy z ostatnich 3 lat jeśli z niej nie korzystacie? Jak się zostawi puste to to przy sprawdzaniu wniosku krzyczy, że jest niewypełnione pole??

Attachments

• IMG_1945.jpeg
    854,3 KB · Liczba wyświetleń: 12

umcus

Pionier e-mobilności
Mam jeszcze pytanie. Czy orientujecie się czy osoba fizyczna JDG Może wnioskować na kolejne auto czyli kolejny leasing na 2 lata ? Czy dotacja jest tylko jednorazowa i osoba fizyczna JDG może tylko dostać dofinansowanie na jedno auto ?
Tzw ostateczny beneficjent może otrzymać tylko jedną dotację. JDG czy nie, ostatecznym beneficjentem jest jedna i ta sama osoba fizyczna.

epul

Nowy na Forum
Cześć co wpisujecie w tabeli z pkt. 3 dotyczącej pomocy z ostatnich 3 lat jeśli z niej nie korzystacie? Jak się zostawi puste to to przy sprawdzaniu wniosku krzyczy, że jest niewypełnione pole??
Tam po prawej masz objaśnienie co trzeba wpisać . Wpisujesz NIP i nie dotyczy nie dotyczy i ostatnie trzy zera