Edek

Zadomawiam się
Takie pytanko - jak się ma JDG, kwota wstępna leasingu to 45netto, to można dostać mniej niż 30k dofinansowania?
w opisie w tabelce jest wskazane "maksymalna kwota". Czyli może być niższa jak opłata wstępna będzie mniejsza niż kwota dotacji, ale czy jeszcze jakieś warunki wpływają na kwotę dotacji?

Esiak

Fachowiec
Takie pytanko - jak się ma JDG, kwota wstępna leasingu to 45netto, to można dostać mniej niż 30k dofinansowania?
w opisie w tabelce jest wskazane "maksymalna kwota". Czyli może być niższa jak opłata wstępna będzie mniejsza niż kwota dotacji, ale czy jeszcze jakieś warunki wpływają na kwotę dotacji?
wypełnij wstępnie wniosek na stronie, wyjdzie Ci kwota dofinansowania, jaką otrzymasz....

Krk

Posiadacz elektryka
u mnie czeka się na docelowy dowód rejestracyjny 2 tygodnie,
dzisiaj dostałem tymczasowy, odbiór Tesli za tydzień a potem za następny tydzień twardy dowód, wg mnie nie ma sensu składać wniosku z dowodem tymczasowym

Nestor

Fachowiec
Chcialem za namową zobaczyc jak wygląda wniosek, ale rozbijam się o to. Wszedłem we 'wniosek w ramach POiŚ' - zgodnie z instrukcją. Ten system juz tak ma, czy cos zle robie?

1742234786215.png

Nestor

Fachowiec
Bardzo dziekuje. Wbilem w googla zapytanie, dostalem pierwsza z brzegu instrukcje i bylo napisane "POIŚ".

Oszukali!

less

Posiadacz elektryka
Dostałem dopłatę z poprzedniego programu Mój Elektryk jako osoba fizyczna czyli 18.750 PLN. W poprzednik programie przysługiwala mi dopłata TYLKO na 1 auto. Czy może wiecie czy mogę się ubiegać o dopłatę w NaszE Auto. Przesxukałem stronę www programu i regulamin i nic tam na ten temat nie ma.

krzyss

Pionier e-mobilności
Dostałem dopłatę z poprzedniego programu Mój Elektryk jako osoba fizyczna czyli 18.750 PLN. W poprzednik programie przysługiwala mi dopłata TYLKO na 1 auto. Czy może wiecie czy mogę się ubiegać o dopłatę w NaszE Auto. Przesxukałem stronę www programu i regulamin i nic tam na ten temat nie ma.
Mozesz. Nowy program na nowe auto.