Ja czegoś takiego nie dostałem, w korekcie wybrałem stare pkd2. numer PKD wskazany w raporcie z GUS dot. roku 2025 - należy we wniosku wskazać numer PKD dot. roku 2025,
Ja czegoś takiego nie dostałem, w korekcie wybrałem stare pkd2. numer PKD wskazany w raporcie z GUS dot. roku 2025 - należy we wniosku wskazać numer PKD dot. roku 2025,
wypełnij wstępnie wniosek na stronie, wyjdzie Ci kwota dofinansowania, jaką otrzymasz....Takie pytanko - jak się ma JDG, kwota wstępna leasingu to 45netto, to można dostać mniej niż 30k dofinansowania?
w opisie w tabelce jest wskazane "maksymalna kwota". Czyli może być niższa jak opłata wstępna będzie mniejsza niż kwota dotacji, ale czy jeszcze jakieś warunki wpływają na kwotę dotacji?
źle robisz..., czy cos zle robie?
Mozesz. Nowy program na nowe auto.Dostałem dopłatę z poprzedniego programu Mój Elektryk jako osoba fizyczna czyli 18.750 PLN. W poprzednik programie przysługiwala mi dopłata TYLKO na 1 auto. Czy może wiecie czy mogę się ubiegać o dopłatę w NaszE Auto. Przesxukałem stronę www programu i regulamin i nic tam na ten temat nie ma.