Niepokoi mnie to, że mam numerek 69, była aktualizacja wniosku, akceptacja, druga akceptacja i miało iść do 'decyzji' a tu znów zwrotka że kolejna aktualizacja. Mam wrażenie że będziemy się tak jest chwilę bujać bo sami nie wiedzą co potrzebują.Jakieś newsy w kontekście numerka wniosku do którego już doszli w przetwarzaniu? Ktoś coś?
A kryteria wertykalne? Uuu to będzie trzeba stworzyć aneks i dwa nowe wnioski....kryteriów horyzontalnych.
Nie mów hop. Ja miałem to samo, a i tak dostałem zwrot do „poprawy”, bo znowu wniosek się zmienił. No żarty sobie jakieś robią.Hej,
Mała aktualizacja dla ciekawych jak to idzie.
Po najnowszej aktualizacji i poprawie przeze mnie wniosku w tamtym tygodniu ( mój początkowy numer wniosku był między 90 - 100 ) o wybór zabezpieczenia w postaci AC ( póki co nie trzeba było dołączać kopii polisy z cesją ) dostałem takie o to info "wniosek został pozytywnie zweryfikowany pod względem kryteriów dostępu oraz kryteriów horyzontalnych. Wniosek został wpisany na listę projektów zakwalifikowanych do wsparcia nr NE/L/( i tu o dziwo wniosek jest w pierwszej trójce ), która została przekazana do Zarządu NFOŚiGW w celu jej zatwierdzenia. Po jej zatwierdzeniu otrzymają Państwo informację o przyznaniu wsparcia w Programie Priorytetowym NaszEauto"
Ja mam numer 002 a odsyłali chyba ze trzy razy bo coś się zmieniało. Może teraz przyspieszyHej,
Mała aktualizacja dla ciekawych jak to idzie.
Po najnowszej aktualizacji i poprawie przeze mnie wniosku w tamtym tygodniu ( mój początkowy numer wniosku był między 90 - 100 ) o wybór zabezpieczenia w postaci AC ( póki co nie trzeba było dołączać kopii polisy z cesją ) dostałem takie o to info "wniosek został pozytywnie zweryfikowany pod względem kryteriów dostępu oraz kryteriów horyzontalnych. Wniosek został wpisany na listę projektów zakwalifikowanych do wsparcia nr NE/L/( i tu o dziwo wniosek jest w pierwszej trójce ), która została przekazana do Zarządu NFOŚiGW w celu jej zatwierdzenia. Po jej zatwierdzeniu otrzymają Państwo informację o przyznaniu wsparcia w Programie Priorytetowym NaszEauto"
Weź nie strasz, już dwa razy poprawiałemNie mów hop. Ja miałem to samo, a i tak dostałem zwrot do „poprawy”, bo znowu wniosek się zmienił. No żarty sobie jakieś robią.
Statystyki są dostępne tu:Czy wzorem poprzedniego programu będą co jakiś czas publikować statystyki?
Jeżeli tak to naprowadźcie gdzie to będzie można znaleźć.