To jeszcze tylko trzeba odgadnąć system kolejności zatwierdzania wniosków i będzie można wyprowadzić wzór.Do wypłaty nie decyduje numer wniosku ( no dobra, po części tak, bo bedzie wszcześniej sprawdzony ) a data jego zatwierdzenia
U mnie to samo. Wniosek złożony od razu po starcie (nr <5), kilka poprawek bo aktualizowali formularz, weksel dawno wysłany a dzisiaj mail że źle wygenerowali deklarację wekslową...Rynce opadają :/
Może ktoś nie lubi Elona MU mnie to samo. Wniosek złożony od razu po starcie (nr <5), kilka poprawek bo aktualizowali formularz, weksel dawno wysłany a dzisiaj mail że źle wygenerowali deklarację wekslową...
Gdzie ja żyję![]()
Pełczyńska-Nałęcz: „System dopłat do elektryków będzie skonstruowany w taki sposób, że wszystkie modele Tesli zostaną wykluczone”. 😉Może ktoś nie lubi Elona M![]()
No wiesz, w końcu jeszcze nie było komunikatu o wyjściu poza beta testyU mnie to samo. Wniosek złożony od razu po starcie (nr <5), kilka poprawek bo aktualizowali formularz, weksel dawno wysłany a dzisiaj mail że źle wygenerowali deklarację wekslową...
Gdzie ja żyję![]()
U mnie też komedia z deklaracją... czy w tym państwie ktoś jeszcze myśli?U mnie to samo. Wniosek złożony od razu po starcie (nr <5), kilka poprawek bo aktualizowali formularz, weksel dawno wysłany a dzisiaj mail że źle wygenerowali deklarację wekslową...
Gdzie ja żyję![]()