ptoing

Zadomawiam się
Do wypłaty nie decyduje numer wniosku ( no dobra, po części tak, bo bedzie wszcześniej sprawdzony ) a data jego zatwierdzenia
To jeszcze tylko trzeba odgadnąć system kolejności zatwierdzania wniosków i będzie można wyprowadzić wzór. ;) Moim zdaniem mój można było po prostu zatwierdzić, ale skoro tego nie robią może oznaczać to, że poprawka przerzuca na koniec kolejki, a i jeszcze miałem stary (drugi) typ wniosku i nikt nie zwrócił się do mnie o poprawkę. Głowa od tego boli.

BartekEM

Zadomawiam się
Współwłaściciele:

Leasing/Najem długoterminowy:
Zgodnie z przykładem nr 2 w instrukcji nfośigw to się małżonka kwalifikuje tutaj a zatem liczba współwłaścicieli pojazdu z wyłączeniem OOW - 1 szt.
+ w załącznikach pełnomocnictwo małżonki dla mnie

Jakbym miał pelnoletnie dziecko to i ono jako użytkownik analogicznie.

Dobrze ja to rozumiem?

umcus

Pionier e-mobilności
U mnie to samo. Wniosek złożony od razu po starcie (nr <5), kilka poprawek bo aktualizowali formularz, weksel dawno wysłany a dzisiaj mail że źle wygenerowali deklarację wekslową...

Gdzie ja żyję :poop:
No wiesz, w końcu jeszcze nie było komunikatu o wyjściu poza beta testy ;)

xplde

Fachowiec
U mnie to samo. Wniosek złożony od razu po starcie (nr <5), kilka poprawek bo aktualizowali formularz, weksel dawno wysłany a dzisiaj mail że źle wygenerowali deklarację wekslową...

Gdzie ja żyję :poop:
U mnie też komedia z deklaracją... czy w tym państwie ktoś jeszcze myśli?

gnx

Nowy na Forum
Czy ktoś wypełniał w ostatnich dniach wniosek na GWD? Jakiś czas temu testowo przeklikiwałem go i dla leasingu konsumenckiego była opcja podania dochodu (sekcja V) - teraz zacząłem uzupełniać wniosek i tej sekcji w ogóle nie ma ... Po IV jest od razu VII z wyliczoną kwotą wsparcia (tylko kwota podstawowa).

Czy ja robię teraz coś źle czy jest błąd we wniosku?