Nawigacja w tesli - użyteczność na dłuższe trasy po Polsce?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Głównie dlatego o czym piszesz myślę o zamontowaniu ekranu z carplayem do ABRP. Sama aplikacja nawigacji powinna sobie wyświetlić XD jak na trasie 100km proponuje mi cofnięcie się o 70km żebym naładował się na SuC dzięki czemu dojadę do celu na 30 a nie 15% baterii.
Nie wiem którą masz Teslę (nie masz w stopce..) ale mam na zbyciu ekran za kierownicę Hansshow F68 zdemontowany z mojej poprzedniej TMY '23. Z tego co wiem pasuje również do TM3 (nie-Highland). To jest wersja 6,8-cala, z własnym głośnikiem więc idealny do takich zastosowań. Taki jak np. tutaj: Link. Stan idealny. Carplay działał na nim bardzo dobrze. Gdybyś był zainteresowany odezwij się na priv.

Jaceq

Pionier e-mobilności
podobno montaż tego za kierownicą jest bardzo łatwy więc wolę spróbować niż mieć jakieś zwisające kable koło środkowej konsoli
Potwierdzam. Trochę zabawy ale do zrobienia. Na YT pokazują, ze da sie zamontować w 30 min. Ja montowałem jakieś 3 godziny ;-) Ale generalnie jest to do zrobienia i nie wymaga jakichś szczególnych umiejętności.