Nie teslowskie budżetowe słuchawki, które da sparować się na tylnej kanapie

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Miały dziewczyny ppo drodze filmy sobie oglądać i nie marudzić, wzięły jakies słuchawki z domu i nie potrafiły tego z teslą sparować. Przerabiał ktoś ten temat? Czy zostaje tylko sklep tesli?

blazej

Pionier e-mobilności
Trudno powiedzieć. Ja do tej pory parowałem bez problemu AirPods Pro i AirPods oraz jakieś Sony nauszne. Raczej nie powinno być problemu.

Nie wiedziałem, że w ogóle są jakieś słuchawki Tesli. Raczej kwestia Bluetooth jakie obsługują dane słuchawki.

inter

Pionier e-mobilności
Miały dziewczyny ppo drodze filmy sobie oglądać i nie marudzić, wzięły jakies słuchawki z domu i nie potrafiły tego z teslą sparować. Przerabiał ktoś ten temat? Czy zostaje tylko sklep tesli?
Sparowałem z Oneplus buds, LG i z podrabianymi samsungami i wszystko działało.
Tesla nie sprzedaje słuchawek.

inter

Pionier e-mobilności

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Jam mam coś chyba w sofcie spitolone, cały czas wyskakuje mi profil żony mim o, że swoim tel otwieram auto. Nie mogę regulować innej temp dla pasażera i kierowcy.Jak zmieniam od strony kierowcy to zmienia się i od strony pasażera. Jak pasażer zmienia u siebie to zmienia się i u mnie. Czekam jak mi to poprawią, tylko auto mocno eksploatowane, odebrane w sobotę 30.06, a na tablecie 7tys km w nie pełno sprawnym aucie, zaraz zabawka znudzi się a teraz tyle funkcji nie wykorzystanych.

Jam mam coś chyba w sofcie spitolone, cały czas wyskakuje mi profil żony mim o, że swoim tel otwieram auto. Nie mogę regulować innej temp dla pasażera i kierowcy.Jak zmieniam od strony kierowcy to zmienia się i od strony pasażera. Jak pasażer zmienia u siebie to zmienia się i u mnie. Czekam jak mi to poprawią, tylko auto mocno eksploatowane, odebrane w sobotę 30.06, a na tablecie 7tys km w nie pełno sprawnym aucie, zaraz zabawka znudzi się a teraz tyle funkcji nie wykorzystanych.
1724067027443.png

SPLIT (po polsku DZIEL.) wystarczy to nacisnąć i klimatyzacja robi się dwustrefowa.
W ustawieniach klimatyzacji też to się gdzieś zmienia.

Odpowiedź do znalezienia w 30 sekund w instrukcji obsługi