Nie teslowskie budżetowe słuchawki, które da sparować się na tylnej kanapie

blazej

Pionier e-mobilności
Nawet nie wpadłem na to, że można nie zauważyć napisu „dziel” 😅 Może jednak faktycznie coś u kolegi nie działa.

W Hondzie miałem przycisk sync, tu jest na ekranie „dziel” w zasadzie to samo podejście. Pewnie jak w większości aut.

inter

Pionier e-mobilności
Jam mam coś chyba w sofcie spitolone, cały czas wyskakuje mi profil żony mim o, że swoim tel otwieram auto. Nie mogę regulować innej temp dla pasażera i kierowcy.Jak zmieniam od strony kierowcy to zmienia się i od strony pasażera. Jak pasażer zmienia u siebie to zmienia się i u mnie. Czekam jak mi to poprawią, tylko auto mocno eksploatowane, odebrane w sobotę 30.06, a na tablecie 7tys km w nie pełno sprawnym aucie, zaraz zabawka znudzi się a teraz tyle funkcji nie wykorzystanych.
To tylko ci sie tak wydaje, że auto spindolone, Profilaktycznie zrób miękki reset. Naciśnij dwie rolki jednocześnie (przytrzymaj kilka sekund ekran powinien zgasnąć). Bo widzę, że do instrukcji nie zaglądałes.

rookie

Zadomawiam się
Podepnę się pod temat. Czy da się w trakcie jazdy sterować z przedniego ekranu netflixem puszczonym na tylnym monitorze? Nie chodzi o oglądanie a raczej o wybór odcinka dla dzieci, przewijanie, pauze itp

inter

Pionier e-mobilności
Podepnę się pod temat. Czy da się w trakcie jazdy sterować z przedniego ekranu netflixem puszczonym na tylnym monitorze? Nie chodzi o oglądanie a raczej o wybór odcinka dla dzieci, przewijanie, pauze itp
Nie, na postoju jedynie pokazuje z przodu, że jest włączony.

Oficjalnie nie.
Chociaż ostatnio w jakiś sposób w trakcie jazdy udało mi się włączyć podgląd na ekranie z przodu tego, co było na ekranie z tyłu (YT albo Netflix, nie pamiętam już). Niestety nie udało mi się tego powtórzyć drugi raz - to było jakieś przełączanie miedzy rożnymi ekranami i opcjami, w tym klimatyzacja.

inter

Pionier e-mobilności

lvlthn

Pionier e-mobilności
co znaczy budżetowe?

Dobrze działające są sony WH-CH710N, parują nie zrywa połączenia + podstawowy noise cancelling.