To tylko ci sie tak wydaje, że auto spindolone, Profilaktycznie zrób miękki reset. Naciśnij dwie rolki jednocześnie (przytrzymaj kilka sekund ekran powinien zgasnąć). Bo widzę, że do instrukcji nie zaglądałes.Jam mam coś chyba w sofcie spitolone, cały czas wyskakuje mi profil żony mim o, że swoim tel otwieram auto. Nie mogę regulować innej temp dla pasażera i kierowcy.Jak zmieniam od strony kierowcy to zmienia się i od strony pasażera. Jak pasażer zmienia u siebie to zmienia się i u mnie. Czekam jak mi to poprawią, tylko auto mocno eksploatowane, odebrane w sobotę 30.06, a na tablecie 7tys km w nie pełno sprawnym aucie, zaraz zabawka znudzi się a teraz tyle funkcji nie wykorzystanych.
Nie, na postoju jedynie pokazuje z przodu, że jest włączony.Podepnę się pod temat. Czy da się w trakcie jazdy sterować z przedniego ekranu netflixem puszczonym na tylnym monitorze? Nie chodzi o oglądanie a raczej o wybór odcinka dla dzieci, przewijanie, pauze itp
Miały dziewczyny ppo drodze filmy sobie oglądać i nie marudzić, wzięły jakies słuchawki z domu i nie potrafiły tego z teslą sparować. Przerabiał ktoś ten temat? Czy zostaje tylko sklep tesli?
Wystarczy że są bluetooth.A to mają być słuchawki nauszne czy douszne?pozdro
choć nie jestem fanem tej firmy jeśli chodzi o słuchawki i wolę zdecydowanie słuchawki na kabel to polecam-Wystarczy że są bluetooth.