Nissan Leaf 1 (2012) - spolszczenie, aktualizacja i Nissan EV

Jacek S.

Nowy na Forum
Nie wiem czy się zalogujesz. Daj znać jak poszło, bo jest jeszcze jeden haczyk, na który już wpadłem w dwóch leafach.

Udało się się jakimś magicznym sposobem usunąć VIN i zarejestrować konto od początku.
Dochodzę do momentu aktywacji Carwings. Wypełniam kolejne formularze i docieram do tego w którym ustalam unikatową nazwę auta (widziana przez innych), login i hasło do wpisania w aucie, etc.

Po wypełnieniu (raczej prawidłowym) wszystkich pół i kliknięciu "Next" otrzymuję tę stronę:

I tak od wielu dni.
Może haczyk, o którym wspominasz, byłby pomocny? :)

Jacek

vwir

Pionier e-mobilności
Oj, to już jakiś inny problem. Haczyk o którym pisałem to żadna wiedza tajemna - po prostu w 2 przypadkach z którymi się spotkałem (jeden leaf I i jeden leaf II) transmisja była wyłączona fizycznie w aucie, więc nigdy auto nie próbowało się zalogować do serwera. Wizyta w serwisie i włączenie komunikacji rozwiązywało problem (za darmo, bo to powinno być zrobione podczas pierwszego wydania auta klientowi).

appaloosa

Nowy na Forum
Oj, to już jakiś inny problem. Haczyk o którym pisałem to żadna wiedza tajemna - po prostu w 2 przypadkach z którymi się spotkałem (jeden leaf I i jeden leaf II) transmisja była wyłączona fizycznie w aucie, więc nigdy auto nie próbowało się zalogować do serwera. Wizyta w serwisie i włączenie komunikacji rozwiązywało problem (za darmo, bo to powinno być zrobione podczas pierwszego wydania auta klientowi).
Udało Wam się dokonczyc proces?