No i będzie to co chciałem 2022.44.25.1

Jogur

Posiadacz elektryka
Ależ oczywiście, że Tesla, tak jak każdy producent czegokolwiek nie wyczarowuje pieniędzy tylko ma je ze sprzedaży, ale wkurza mnie po prostu jak gość włazi na wszystkie fora po kolei i wrzuca swoje 3 grosze, a przy tym w znaczącej większości przypadków jest negatywny ale bez podstaw, bo sam nie ma takiego auta. "Nie wiem ale się wypowiem".

Przypominam tylko, że dokładnie tak samo np. Kia wlicza w cenę e-Niro przyszłe zmiany.
Powiem więcej - większość producentów (moim zdaniem wszyscy) mają zaplanowane kolejne 3-5 roczników modelowych wraz z pozytywnymi zmianami, również w systemach wewnątrz auta ale planowo nie wprowadzają ich do starszych aut, bo to zmniejszyłoby sprzedaż kolejnych roczników. Akurat e-Niro jest tutaj bardzo dobrym przykładem, gdzie w pierwszej wersji auta nie było aplikacji na telefon, w drugiej już była ale ograniczona i do tej pory nie ma pełnej funkcjonalności. Ponadto akumulatory 12v padają i nic z tym nie zrobią, bo nie da się zmienić częstotliwości doładowania, a auto da się otworzyć Gemeboy-em i też tego nie naprawią, bo po co?
żeby nie było - ja DOCENIAM, że mam jakieś nowości w aucie "za friko" i to OTA; jedynie zwykle psioczę, że nowe pierdy dodają ale na składanie lusterek w S w apce czekałem chyba z 2 lata, zmianę prądu ładowania również z apki - 4 lata?
itp. rozumiem, że są fani nowych pierdzeń, ale jakoś świat chyba by oczekiwał np domykania szyb w starych S z fona, jeśli masz np BT z autem - celem bycia blisko, jakby mechanizm wyczuwania oporów nie działał i miało komuś coś przytrzasnąć przy zamykaniu

Bronek

Pionier e-mobilności
Pierdzenie na odległość mi się podoba. Ikonka serwisu to pozostałość chyba po protokole? Nic się pod nią nie kryło tylko zdanie (kontekst) My wszystko wiemy.
Dodałem wężyk przytrzaśnięty, progi do podpicowania. i reg drzwi.
Wężyk zrobiłem, progi machnie mi znajomy lakiernik, bo to nic nie jest istotnego a tylko lakier na miękkim szpachlu był położony za szybko. Regulacja drzwi już niepotrzebna.
Samochód musi się trochę dotrzeć n, tz wytelepać na dziurach itd to coś się samo naprawi i coś się nowego może pokaże?
Na razie Trójka zaczyna pełnić rolę jak ICE gdy pojawił się w domu elektryk.

zibizz1

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
T m3 z FSD full mam 2022.44.25.1
TmX z rozszerz. AP jest 2022.44.30
Wszystko w swoim czasie, niektórzy będą np pominięci i dostaną następne wcielenie...

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Mi już aktualizację wysłali, muszę tylko pójść, wyjechać z garażu i podpiąć hotspota z telefonu żeby się ściągnęła :D.

daniel

Señor Meme Officer