Nowe ceny prądu od lipca 24 do końca 2025 roku

Bronek

Pionier e-mobilności
dokładnie, a w drugim poście napisałem, że dotyczy Tauronu
Teraz bedzemy sobie tłumaczyć itd :) że e Twój drugi , to jest tak de facto trzeci itd ...
To jest nie do przejścia jak to evse nazywane ładowarką .
Naprawdę się różnimy miejscem , wiekiem , płcią , samochodami itd .. więc dla komunikacji ..ch tam już mi się coraz mniej chce tak rock and roll , czas pożegnań z Forum nadchodzi :cool:

KrissTMY

Posiadacz elektryka
Teraz bedzemy sobie tłumaczyć itd :) że e Twój drugi , to jest tak de facto trzeci itd ...
Naprawdę się różnimy miejscem , wiekiem , płcią , samochodami itd .. więc dla komunikacji ..ch tam już mi się coraz mniej chce tak rock and roll , czas pożegnań z Forum nadchodzi :cool:
jak Tobie się w linka nie chce klikać to bardzo się różnimy

krzyss

Pionier e-mobilności
Blokuj co Ci nie pasuje :)
Ja jak mnie ktos wkurza to blokuje i spie spokojniej :)

mALEK

Pionier e-mobilności
Czyli to jakie są mniej więcej stawki dla taryfy G12? Takie już z wszystkim za kWh 'w kupie' bo nie chcę się doktoryzować z tych cenników?
ehhh. co wy wiecie o zyciu w wielkim swiecie ;)

1719655355529.png

1719655567778.png

1719655592999.png

1719655618515.png

jak widac w pl, sam kwiat swiatowej inteligencji zyje :ROFLMAO:

Bronek

Pionier e-mobilności
Sprawdziłem wg powyższych wzorów i się zgadza.
A byłem w klasie sportowej i tylko dwie osoby z niej dostaly się na studia .
Taki to poziom był przed nastaniem demokracji

mALEK

Pionier e-mobilności
@Bronek nasze pokolenie sobie z tym poradzi, ale pokolnie "wyboru odpowiedzi", juz bedzie mialo z tym problem. btw. ciekawe czy prezes URE sprawdzal te wzory, czy poszedl droga" wyboru odpowiedzi" ;)