dokładnie, a w drugim poście napisałem, że dotyczy TauronuAle Bronek, link w pierwszym poście jest do 'papieru' który ma odnośniki do wszystkich chyba w PL
dokładnie, a w drugim poście napisałem, że dotyczy TauronuAle Bronek, link w pierwszym poście jest do 'papieru' który ma odnośniki do wszystkich chyba w PL
Teraz bedzemy sobie tłumaczyć itddokładnie, a w drugim poście napisałem, że dotyczy Tauronu
jak Tobie się w linka nie chce klikać to bardzo się różnimyTeraz bedzemy sobie tłumaczyć itdże e Twój drugi , to jest tak de facto trzeci itd ...
To jest nie do przejścia jak to evse nazywane ładowarką .
Naprawdę się różnimy miejscem , wiekiem , płcią , samochodami itd .. więc dla komunikacji ..ch tam już mi się coraz mniej chce tak rock and roll , czas pożegnań z Forum nadchodzi![]()
Blokuj co Ci nie pasujeTeraz bedzemy sobie tłumaczyć itdże e Twój drugi , to jest tak de facto trzeci itd ...
To jest nie do przejścia jak to evse nazywane ładowarką .
Naprawdę się różnimy miejscem , wiekiem , płcią , samochodami itd .. więc dla komunikacji ..ch tam już mi się coraz mniej chce tak rock and roll , czas pożegnań z Forum nadchodzi![]()
ehhh. co wy wiecie o zyciu w wielkim swiecieCzyli to jakie są mniej więcej stawki dla taryfy G12? Takie już z wszystkim za kWh 'w kupie' bo nie chcę się doktoryzować z tych cenników?