Nowy cennik greenway -12.2023

luki

Pionier e-mobilności
Nie używam... jak dla mnie to już jest martwe. Ja sprawdzam zajętość w apkach operatorów na jakieś 20min przed przybyciem i tyle.
tu nie chodzi o meldowanie w plugshare a o dodanie ładowarki z fotkami
Tak, dokładnie, nie o meldowanie , tylko o postawienie znacznika (żeby inni nie szukali :) ) Ale widze, że jest, tylko się nazywa od czapy:
1704274096394.png

viallos

Pionier e-mobilności
To nie jest w tym hotelu tylko za nim. Jest osobny wjazd na parking hotelu i tam tych ładowarek nie ma ... trzeba przejechać dalej i jest osobny wjazd za płotem hotelowym i jakimiś drzewami ... bezpośrednio pod tym ogromnym bialo-czerwonym słupem na którym jest neon Port Radomsko w stronę autostrady.
Widać ten słup w oddali na pierwszym ze zdjęć z parkingiem Tirów. To pozwala też zobaczyć perspektywę jak daleko jest to miejsce od stacji paliw.

cooler

Pionier e-mobilności
To nie jest w tym hotelu tylko za nim. Jest osobny wjazd na parking hotelu i tam tych ładowarek nie ma ... trzeba przejechać dalej i jest osobny wjazd za płotem hotelowym i jakimiś drzewami ... bezpośrednio pod tym ogromnym bialo-czerwonym słupem na którym jest neon Port Radomsko w stronę autostrady.
Widać ten słup w oddali na pierwszym ze zdjęć z parkingiem Tirów. To pozwala też zobaczyć perspektywę jak daleko jest to miejsce od stacji paliw.
Czy na mapce IONITY czy GW jest precyzyjnie pokazane? Jeśli nie to mógłbyś podesłać linka do pinezki w google maps? Też często błądziłem szukając na zachodzie SC, więc wiem jaki to stres.

viallos

Pionier e-mobilności
Czy na mapce IONITY czy GW jest precyzyjnie pokazane? Jeśli nie to mógłbyś podesłać linka do pinezki w google maps? Też często błądziłem szukając na zachodzie SC, więc wiem jaki to stres.
Mapka Ionity posłużyła mi za wskazówkę jak tam dojechać. Całkiem dobrze oddaje lokalizację.

viallos

Pionier e-mobilności
Przykładasz i po sprawie. No problem.

Michal

Moderator
Niedawno ładowałem się w Gorzowie na GW i obok mnie był podpięty Zoe, a właściciel próbował odpalić ładowanie - był już podłączony.
Ja podjechałem, podłączyłem kabel, zeskanowałem aplikacją kod QR, a w tym czasie gość od Zoe zbliżył kartę NFC, wsiadłem do auta - patrzę ładuje, to ok.
Siedzę sobie, a on się kręci tam dalej. Podchodzi za chwilę i mówi, że moje ładowanie wystartowało na jego karcie i rzeczywiście :p
Odpiąłem się, on wystartował ładowanie u siebie, ja próbuję się podpinać i jakieś problemy, po 2-3 razach ruszyło.
Morał jest taki, że jak podpinają się dwie osoby, to nie wiadomo kogo wystartuje uruchamianie kartą, bo nie wybiera się tam nigdzie złącza, co wydaje się trochę durne :p

marco_25

Pionier e-mobilności
Wracając do tematu, wrzucam porównanie na szybko w excelu, może komuś się przyda info jak nowa zniżka z EV Klub wpływa na cenę ładowania w GW. Jak widać opcja Plus jest idealna dla DC.

Attachments

• IMG_8364.jpeg
    IMG_8364.jpeg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 51