Nowy interfejs użytkownika

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja ma dodatkowo co jakis czas komunikat od kilku dni " Awaria lewego przedniego pasa bezpieczeństwa ( konieczny serwis) Ale raz jest raz nie ma
Niech sie zbiera na wiosne, nie bedzie głupio jechać z jakąś pierdołą

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Ja jestem po serwisie w Berlinie. Wyregulowali mi zamek w bagażniku i otwiera się normalnie. Ale lamp nie wymienili. Powiedział gość, że to w nich norma. Dopiero wymienią jak będzie w nich woda. Na pytanie, kto zapłaci za wymianę gdy ulegnie lampa uszkodzeniu po gwarancji odpowiedź dostałem - klient 🤨wiec bezdyskusyjnie poleci oficjalne pisemko do Tesla Polska i temat nagłośnie. Nie interesuje mnie to ze nawet nowe parują. Gdy zamawiałem NOWY samochód na zdjęciach i w reklamach na stronie nie było informacji o tym, że lampy będą parować od wewnątrz. Czyli zapłaciłem za produkt pełnowartościowy a dostałem niepełnowartościowy. A to, że mają ogólnie taką jakość produkcji mnie nie obchodzi. Niech to poprawią. Ja nie chce auta za 250k w którym parują lampy. W Leonie przednie mi parowały, pojechałem do serwisu i wymieniali bezdyskusyjnie. Od tamtej pory spokój.

Bronek

Pionier e-mobilności
No to sobie ulżyłeś. Ja nawierciłem (czasy prehistoryczne) i u nas byli skłonni je nawet tą wierconą wymienić, ale kupiłem za ok 400 i wymieniłem. Jak pisałem jazda i sklepy itp... Wyszło mi taniej
Z tyłu lampy jest taki otwór z membraną niebieską jak pod dachówkami i tamtedy powinna odparować

sd tosia

Fachowiec
Ja ma dodatkowo co jakis czas komunikat od kilku dni " Awaria lewego przedniego pasa bezpieczeństwa ( konieczny serwis) Ale raz jest raz nie ma
Niech sie zbiera na wiosne, nie bedzie głupio jechać z jakąś pierdołą
U mnie też, przy przesunięciu fotela max do tyłu i w górę.

Michal

Moderator
Co się stanie jak przytrzymacie dłużej symbol auta?
"Dziękujemy za zgłoszenie."
Do centrali leci minuta nagrania i log zdarzeń.
Warto to robić jak autopilot robi jakieś głupoty, bo teoretycznie duża ilość podobnych zgłoszeń poprawia system.

ELuk

Pionier e-mobilności
U mnie jak narazie lampy nie parują, wiec to chyba nie jest standard jak w Tesli twierdzą.
Ja bym ich cisnął. Jak wszyscy odpuszczają to nic dziwnego, że nie przejmują się jakością.

Michal

Moderator
U mnie parują trochę, a później wysychają i nie ma z tym problemu. Moim zdaniem nie ma co robić afery.