Nowy interfejs użytkownika

newbe

Posiadacz elektryka
Kurcze, następna zażywka: statystyki podróży: wcześniej wyświetlałem sobie pod ikonką samochodu z lewej strony na dole, miałem podgląd cały czas, wiedziałem czy przeginam z prędkością czy nie a tu zonk: ciągam paluchem pod ikonką samochodu a tu nic, tylko auto się obraca:
Jak uzyskać statystyki jazdy wyświetlane cały czas a nie zasłanianie mapy?
Trochę mi nie pasuje ten nowy interfejs, nie mogę się odnaleźć: np światłą przeciwmgielne były w częstych ustawieniach, tera znów trzeba się przeklikać, ciśnienie opon w serwis: wcześniej można było palcem przesunąć na ekranie i już...
Samochód -> podróże

cooler

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Każdy ma inaczej, tego nigdy nie obserwowałem.
Światła są w oświetleniu
Zresztą gdy chcę przeglądać coś dłużej włączam AP jest bezpieczniej, tym bardziej że też jeszcze nie przywykłem do nowego. A wkur..a mnie ten podgląd przy kierunkowskazie. Jest potrzebny nielicznych sytuacjach, trudny do ustawiania on/off i zasłania opcje telefonu jak dzwoni podczas jego działania

newbe

Posiadacz elektryka
Każdy ma inaczej, tego nigdy nie obserwowałem.
Światła są w oświetleniu
Zresztą gdy chcę przeglądać coś dłużej włączam AP jest bezpieczniej, tym bardziej że też jeszcze nie przywykłem do nowego. A wkur..a mnie ten podgląd przy kierunkowskazie. Jest potrzebny nielicznych sytuacjach, trudny do ustawiania on/off i zasłania opcje telefonu jak dzwoni podczas jego działania
Jest za nisko, ma być pod szybkościomierzem żeby być użytecznym.
No i nie włącza się jako prawdziwy monitoring martwej strefy, kiedy tam ktoś jedzie, choć samochód to monitoruje.
A czy telefon da się odebrać kółkiem z kierownicy? (Też odbierałem z ekranu)..

Bronek

Pionier e-mobilności
A wiec!! Jest niźle!
Gdy przychodzi Polączenie znika podgląd i mozna odebrac tradycyjnie jak było, ale właczenie ponownie kierunku zasłania to podglądem.
naprawili?? Czy źle robiłem?? Ale z trzy razy az??
Przy okazji migniecie długimi do siebie wajcha włacza opcje oswietlenia

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Odnosnie długich świateł to jest faktycznie wkurzające. Jak włączam to mija kilka sekund zanim je włączy. Można w coś wyrżnąć w tym czasie.

cooler

Pionier e-mobilności
Odnosnie długich świateł to jest faktycznie wkurzające. Jak włączam to mija kilka sekund zanim je włączy. Można w coś wyrżnąć w tym czasie.
Masz włączone automatyczne, dlatego tak długo myśli, wyłącz automatyczne długie lub pociągnij wajchę jak do błyśnięcia i będziesz miał natychmiast długie gdy chcesz