Nowy interfejs użytkownika

danielm

Pionier e-mobilności
Mowie o melodii która jest w tej kompozycji.
Dużo Ukraińców emigrowało do Stanów i Kanady, może dlatego ta melodie usłyszymy nawet w filmie o Kevinie?
A TSO to zespół rokowy który istnieje z 1996 roku, brali różne melodie i przekładali na rok...
tesla współpracuje z TSO i ich opracowania umieszcza w swoich autach :)

Sfotek

Posiadacz elektryka
A zauważyliście co pisze na ścianie? W Model 3/Y z matrycowymi reflektorami? Giga Berlin Easter egg...
Heheh … sasiedzi wyjechali? Kurcze tych filmikow na sieco wiecej niz sernika na stole.

Informacyjnie : jest na sieci instrukcja jak zaprogramowc swoj pokaz

danielm

Pionier e-mobilności
Tesla wypuściła kod do stworzenia własnych obrazów przy pomocy elementów matrycowych. Nie zrozumiałem, czy to będzie działać z Model 3/Y.
to podobno ma działać nie tylko z teslami ale równiez z autami innych producentów choć nie mam pojęcia jak :D

cooler

Pionier e-mobilności
Kurcze - a ktoś wie gdzie włączyć na mapie podgląd najbliższych ładowarek? Znikło to z mapy a często korzystałem...

Michal

Moderator
Klikasz pasek wyszukiwania i tam jest na górze w zakładkach - też się przestraszyłem że zniknęło ;)

Możesz też powiedzieć: "nawiguj do stacja ładowania".

cooler

Pionier e-mobilności
Kurcze, następna zażywka: statystyki podróży: wcześniej wyświetlałem sobie pod ikonką samochodu z lewej strony na dole, miałem podgląd cały czas, wiedziałem czy przeginam z prędkością czy nie a tu zonk: ciągam paluchem pod ikonką samochodu a tu nic, tylko auto się obraca:
Jak uzyskać statystyki jazdy wyświetlane cały czas a nie zasłanianie mapy?
Trochę mi nie pasuje ten nowy interfejs, nie mogę się odnaleźć: np światłą przeciwmgielne były w częstych ustawieniach, tera znów trzeba się przeklikać, ciśnienie opon w serwis: wcześniej można było palcem przesunąć na ekranie i już...