Nowy interfejs użytkownika

Poldek

Fachowiec
Załączam dane nawigacji

Attachments

• 1626898853587..jpg
    1626898853587..jpg
    1,1 MB · Liczba wyświetleń: 49

Bronek

Pionier e-mobilności
W maju dostałem
O nawigacji jest wątek

cooler

Pionier e-mobilności
Kurcze, podłączałem parę razy do WiFi i nic nie ściągneło, mapy ciągle 2019.21 cośtam...
Mam update opcję "zaawansowane" i dalej nic.
Chociaż żeby nowy most w Wawie przez wisłę na S2 pokazało, bo ostatnio jadąc musiałem używać google maps z telefonu.

Bronek

Pionier e-mobilności
Przyzwyczaj się, do tego że Tatuś Elon i Mamusia Tesla jedne dzieci kocha bardziej a inne mniej

... A pod wifi to najlepiej jak jest ciągle, bo np aktualizacje ściągnie i zainstaluje w miarę szybko ale gry np juz prosi o wifi.
Nie wiadomo do końca czy fakt bycia pod wifi permanetnie ma znaczenie (wg wielu tak) i nawet moc sygnału niby powinna być duża.

Poldek

Fachowiec
Kurcze, podłączałem parę razy do WiFi i nic nie ściągneło, mapy ciągle 2019.21 cośtam...
Mam update opcję "zaawansowane" i dalej nic.
Chociaż żeby nowy most w Wawie przez wisłę na S2 pokazało, bo ostatnio jadąc musiałem używać google maps z telefonu.
Ja miałem opcja standard i samo pobrało teraz przestawiłem na zaawansowane ,pisze że jest szybciej.
jeśli chodzi o codzienne użytkowanie nowej wersji nawigacji to przypadku pokazywania pozycji wcześniej oddalał i zbliżał na ekranie teraz jest cały czas zbliżona według mnie wygląda lepiej

Vilko

Zadomawiam się
Wczoraj w południe dostałem aktualizacje 2021.12.25.5 Po kilku godzinach ciągłych problemów i co chwilę czarny ekran na GreenWay dostałem najnowszą 2021.12.25.6 Tak szybkiej akcji jeszcze nie miałem i tak świeżego softu ☝️😃

Bronek

Pionier e-mobilności
Jeszcze raz napiszę : trzeba się oswoić .. To tak właśnie jest i nikt tak nie ma w innych markach. Tam to albo poważnie, czasem drogo i też upierdliwie, a tu mamy zabawę i lepiej tak do tego podejść, bo inaczej skończy się to jak u kilku - szukaniem po internecie kto ma gorzej i dla czego i po co. Miłej zabawy:)