O zaczyna się TVN Turbo

vwir

Pionier e-mobilności
Oglądałem ten odcinek już chwilę temu. Gośc ewidentnie przyszedł po teslę, był już do niej na 100% przekonany, wiedział o niej więcej od prowadzącego (łącznie z bagażnikiem, etc). Po co się zgłosił do tego programu to nie wiem. W sumie wyszło to mocno średnio.

Bronek

Pionier e-mobilności
"zaczyna się" w sensie zaczynają zauważać. Reszta to miłe bo mam i lubię. A te programy są programami.
Poczytajcie komentarze, na ogół piszą pewnie maluchy zakochane w Golfach i w we wszystkim co warczy, tacy czasem są też na EW ale sporadycznie.
Jesteśmy daleko za murzynami i Świat nam spierd... la co raz szybciej. Teraz biedniejemy, bo już głupieć zaczeliśmy wcześniej.

vwir

Pionier e-mobilności
A to już drugi taki odcinek. Kilka lat temu była babka po hybrydę. Jako ostatnie auto dali jej leafa i... wybrała leafa. Tam przynajmniej była jakaś spontaniczność i ona faktycznie nic nie wiedziała o elektrykach. A tutaj wyszło tak jak w odcinku gdy gość przyszedł po octavię. Dali mu ją jako drugie auto i gość stwierdził że ją bierze i nie ma zamiaru niczego więcej oglądać. No i zrobili odcinek z dwoma autami ;)

Komentarzy pod takimi filmami nie czytam z zasady, bo to nie ma sensu. Przecież ci komentujący nie mają pojęcia o tym o czym piszą, nigdy nie mieli elektryka, nie mają skali porównawczej. No to po co z nimi dyskutować? Bo nie łudzę się, że ich przekonam do elektryka. Komentują ludzie, którzy zawsze wszystko wiedzą lepiej. Szczególnie na tematy, o których nie mają pojęcia.

Cav

Pionier e-mobilności
Oglądałem ten odcinek już chwilę temu. Gośc ewidentnie przyszedł po teslę, był już do niej na 100% przekonany, wiedział o niej więcej od prowadzącego (łącznie z bagażnikiem, etc). Po co się zgłosił do tego programu to nie wiem. W sumie wyszło to mocno średnio.
Często tam nie ma nic z wyjątkiem parcia na szkło....
A im to nie przeszkadza, byle "fajny" odcinek nakręcić.

Nie widziałeś i tutaj niby wątków i pytań "co wybrać", gdy już się wyboru dokonało i broni się go za wszelką cenę?

Bronek

Pionier e-mobilności
Możemy mieć tu jedynie 100% pewność , że "artykuł nie sponsorowany".
A, że jak "gola baba" pożądany publicznie czy domowo, to go przedstawiono.

Porównałem już Teslę do "extra laski" , a takich nie lubią i ich koleżanki i faceci bez szans .

vwir

Pionier e-mobilności
Nie mam nagrania tego odcinka.

Sporo odcinków mi się podobało, bo kupujący był naprawdę otwarty i wybierał auto nieoczywiste. Jak na przykład lexusa SC w ostatnim odcinku. A odcinek z teslą mimo iż o elektrykach to był słaby. Gość już dawno dokonał wyboru, obejrzał pozostałe auta tak trochę od niechcenia.