Odbieraliście już darmowe ładowanie SuC w nowej wersji (za punkty)?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Ja nie pisałem, jak chcesz wsparcie to wyślij mi na priv maila gdzie pisać to wyślę maila bo odebrałem 2000 mil na 6 mc (nie wiedziałem że wystarczy przeinstalować apke przed odbiorem darmowego SuC żeby się pojawiły km).
Ja jak na razie na ogólny pisałem Warsaw_sales, do p. Ani ale też przekierowała gdzieś dalej. Próbowałem założyć przez serwis zlecenie ale odrzucili z adnotacją że przekazali do działu wsparcia ale absolutnie żadnej odpowiedzi nie mam. Zastanawiam się żeby zajrzeć do Ząbek tylko wiem że usłyszę to samo - przekazaliśmy dalej i tyle. Wisi mi jeszcze temat zwrotu opłaty rezerwacyjnej z pierwszego zamówienia i też nic się nie dzieje.

Michal

Moderator
Co ciekawe żadne ładowanie za punkty na SuC z tego powrotu z Niemiec nowszym autem nie pojawiło mi się jeszcze w aplikacji i kilometrów nadal mam 5000 :)
Pewnie zejdą z czasem wszystkie na raz ale na tę chwilę jeszcze są.

Ps. Mam Disneya w aucie no i oczywiście reklamy na YT po niemiecku ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja w Trójce byłem na YT Holendrem potem Niemcem, ale auto kupione w Berlinie i dawno temu.
Teraz w Xie kupionym u nas jestem ponownie Holendrem.
Disneya mam PL, ale tak jak gry mam bo mam i tyle i. Nie korzystam .

Last edited:

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Co ciekawe żadne ładowanie za punkty na SuC z tego powrotu z Niemiec nowszym autem nie pojawiło mi się jeszcze w aplikacji i kilometrów nadal mam 5000 :)
Pewnie zejdą z czasem wszystkie na raz ale na tę chwilę jeszcze są.

Ps. Mam Disneya w aucie no i oczywiście reklamy na YT po niemiecku ;)
Ja za punkty „kupiłem” pakiet kilometrów i pobiera z nich od razu po ładowaniu

Michal

Moderator

mm-tesla

Posiadacz elektryka
U mnie temat reklamacji "2000 mil" umilkł.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
U mnie temat reklamacji "2000 mil" umilkł.
jak tylko sobie przypominam to piszę ale skutek -- 0 - podobno (zasłyszane - nie potwierdzone) jest list osób która to zgłosiła i czekają wszyscy na rozwiązanie systemowe. Zakładam że jesteśmy na tej liście