pawlaczynski
Fachowiec
Dają dywaniki welurowe+ gasnica, ale to juz chyba nie w serwisie
mozna sie tez pokusic o dywaniki bo chyba w SR+ nie daja?
Dają dywaniki welurowe+ gasnica, ale to juz chyba nie w serwisie
mozna sie tez pokusic o dywaniki bo chyba w SR+ nie daja?
SR+ z rowerami na dachu to daleko chyba nie zajedziesz. O wiele lepiej zasięg wypada z rowerami z tyłu, na haku.Ja chciałem na rowery bo łatwiej zdjąć/założyć ale zamówię railingi dachowe
wiem że teoretycznie się da, i że ludzie używają, ale ja bym nie zkłądał relingów na szklany dach. Jest mnóstwo wpisów w grupach na fb: "ups, uszkodziłem sobie szklany dach, czy Tesla mi to zrobi na gwarancji". Nie da się poza ASO dołożyć hak, jak w "normalnych" autach?Hey daleko nie planuje jechać jedynie w odrębnie województwa, niestety ale mówienie haka wiązałoby się z przynajmniej 3 miesiącami oczekiwania aż takie auto wyprodukują
normalne auta mają skrzynie biegów więc dołożenie haka to nie problem. weż pod uwagę że taka kia niro ma w wersji hybrydowej możliwość instalacji fabrycznego haka a juz elektryczne eniro nie. większość elektryków nie ma haka a jak mają to o bardzo ograniczonych możliwościach.wiem że teoretycznie się da, i że ludzie używają, ale ja bym nie zkłądał relingów na szklany dach. Jest mnóstwo wpisów w grupach na fb: "ups, uszkodziłem sobie szklany dach, czy Tesla mi to zrobi na gwarancji". Nie da się poza ASO dołożyć hak, jak w "normalnych" autach?
większość elektryków zdaje się ma przekłądnie, 1 biegowe. I nie do końca rozumiem zależność między skrzynią biegów a hakiem, myślałem że bardziej bateria zachodzi tak daleko z tyłu że zabiera miejsce przenaczone na haknormalne auta mają skrzynie biegów więc dołożenie haka to nie problem