Odbiór Tesli jakie dodatki?

cooler

Pionier e-mobilności
dywaniki gumowe to tez bym nabył bo te oryginalne to po 5 tyś km już słabo wyglądają po stronie kierowcy.
Nie wiem jak z jakością ale 2 miesiące i spoko dywaniki dopasowane na przód i tył, cena 200zł, zadzwoń sklep stacjonarny speed ożarów Mazowiecki.
Ja jestem bardzo zadowolony, wysokie ranty, dobrze trzymają wodę i piach.
Warto zdecydowanie z alledrogo kupić matę do bagażnika tył, po tym jak zakupy mi się rozwaliły i zaświniło mi tapicerkę to już must have:
Zdecydowanie polecam hak zamiast relingów, też wożę rowery i bałbym się z takim przyśpieszeniem i trakcją cokolwiek na dachu wozić. od tego jest hak.

cooler

Pionier e-mobilności
Dodatkowo sprawa się rozbija w wpis w dowodzie rej. Jesli nie ma danych (O1, O2), to nikt nie wpisze potem haka.
I to moze być kłopot bo trzeba o ile można wpisać dane z homologacji i o ile one są itd. Bez tego diagnosta moze odmówić.
Bez problemu pojechałem na stację diagnostyczną, pokazałem oryginalny hak, ponarzekali na bałagan z homologacjami i wpisali. Cena ~36pln
Nawet się napiąłem i wydrukowałem instrukcję montażu, ale popatrzyli i pochwalili że jestem przygotowany.
Dłużej potem zajęło wpisanie tego do dowodu.

cooler

Pionier e-mobilności
Wewnętrzne półeczki do konsoli środkowej - z Ali są ok, Tesla też takie ma od niedawna
Czy to taki schowek od spodniej strony podłokietnika jak pokazywał Byorn przy okazji prezentacji SR+?
Chętnie bym przytulił

cooler

Pionier e-mobilności
wiązałoby się z przynajmniej 3 miesiącami oczekiwania aż takie auto wyprodukują
Z mojego przypadku wynika, że zawsze warto poczekać bo dostaje się fajniejsze zabawki po kwartalnym upgrade. Ja nie odebrałem w Marcu i mam 82kWh baterię panasonika, 366kW mocy, led matrix, grzaną kierownicę, także ten...

gim-kg

Pionier e-mobilności
Z mojego przypadku wynika, że zawsze warto poczekać bo dostaje się fajniejsze zabawki po kwartalnym upgrade. Ja nie odebrałem w Marcu i mam 82kWh baterię panasonika, 366kW mocy, led matrix, grzaną kierownicę, także ten...
No wiesz, zależy czy chcesz jeździć już teraz i się cieszyć czy poczekać do jesieni 😉. Zmiany między Q1 i Q2 to inne boczki drzwi, grzana kierownica i większa bateria w LR. Światła są takie same.

Last edited:

gim-kg

Pionier e-mobilności
Czy to taki schowek od spodniej strony podłokietnika jak pokazywał Byorn przy okazji prezentacji SR+?
Chętnie bym przytulił
Raczej chodzi o coś takiego. zarówno do tego schowka obok uchwytów na kubek, jak i do tego po podłokietnikiem.

Attachments

• C9B2A2AD-68EB-4DC9-96CE-E494CC610669.jpeg
    C9B2A2AD-68EB-4DC9-96CE-E494CC610669.jpeg
    43,5 KB · Liczba wyświetleń: 81

Szatan

Posiadacz elektryka
No wiesz, zależy czy chcesz jeździć już teraz i się cieszyć czy poczekać do jesieni 😉. Zmiany między Q1 i Q2 to inne boczki drzwi, grzana kierownica i większa bateria w LR. Światła są takie same.
Skąd to info o tych zmianach? Auto do odbioru mam w Sierpniu czy to znaczy, że ono wciąż jest z Q1?