Odbiór Tesli jakie dodatki?

mgapinski

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy jeszcze ktoś tu się interesuje dywanikami bo raczej już się wszyscy zainteresowani zaopatrzyli ale dziś dotarła do mnie paczka z Chin. Długo szła bo wzięli ja na dwa tygodnie na kwarantannę w Polsce więc teraz to już słabo tam zamawiać bo zima się skończy zanim przyjdą. Wyglądają Ok i nie śmierdzą guma. Jeszcze nie miałem kiedy przymierzyć ale niby dedykowane do rocznika 2021.
Podzielisz się aktualnym linkiem?

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy jeszcze ktoś tu się interesuje dywanikami bo raczej już się wszyscy zainteresowani zaopatrzyli ale dziś dotarła do mnie paczka z Chin. Długo szła bo wzięli ja na dwa tygodnie na kwarantannę w Polsce więc teraz to już słabo tam zamawiać bo zima się skończy zanim przyjdą. Wyglądają Ok i nie śmierdzą guma. Jeszcze nie miałem kiedy przymierzyć ale niby dedykowane do rocznika 2021.
Ile Cię kosztowały??

p0li

Pionier e-mobilności
Jakiś dziwny ten link ale to ta aukcja. Jakieś 350 kosztowały.

tak na przyszłość - wszystko za pytajnikiem możesz usunąć - to są parametry dla trackerów

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
kupiłem takie same: niby dedykowane do '21, ale w rzeczywistości nie pasują

marmlo

Zadomawiam się
tak na przyszłość - wszystko za pytajnikiem możesz usunąć - to są parametry dla trackerów
będę pamiętał
kupiłem takie same: niby dedykowane do '21, ale w rzeczywistości nie pasują
trochę się zmartwiłem ale zobaczymy. małżonka powiedziała że poodkurza i zamontuje. jak by co to powiem ze coś zepsuła i nie pasują :)

Szatan

Posiadacz elektryka
Tutaj kupiłem maty do TM3 21, za dywaniki było 210zl a za bagażnik nie pamiętam. Kupiłem osobiście by przymierzyć ale pasują i możecie kupić przez net. One są produkowane w Polsce i mają taka idealna dla mnie elastyczność. Miałem w poprzednim aucie i byłem super zadowolony.