Ja próbowałem i nie akceptowało polskiego numeru VAT.A ktoś próbował Electroverse w wersji 'for Business', czy wszyscy jadą na wersji prywatnej?
Ja próbowałem i nie akceptowało polskiego numeru VAT.A ktoś próbował Electroverse w wersji 'for Business', czy wszyscy jadą na wersji prywatnej?
Ale przecież stawki są widoczne na mapie po kliknięciu na konkretną ładowarkę więc nie wiem gdzie tu problem.Nie udało mi się dowiedzieć od nich jakie mają stawki za kWh w PL u poszczególnych operatorów. Dlatego zdecydowaliśmy się w firmie na inną kartę.
1. w tym że potrzebne było zestawienie żeby móc łatwo porównać oferty przed podpisaniem umowy.Ale przecież stawki są widoczne na mapie po kliknięciu na konkretną ładowarkę więc nie wiem gdzie tu problem.
Nie interesowałby Cię.Jakbym ładował prywatnie to też by mnie interesował tylko terminal
w sumie fakt, ceny wtedy są bez upustów.Nie interesowałby Cię.
Ceny za ładowanie w ten sposób wykluczają sens jego użycia.
Już lepiej się przemęczyć z kartą rfid od GW.
droga?DKV jest droga. GW czy Ionity ma ceny jak bez abonamentu z ich brutto robi się netto. Tj. jak korzystałem to było coś około 3 zł netto :/. BP Charge tutaj lepsza, ale szału też nie ma. Było sporo po 1 zł stacji, ale okazało się to błędem w aplikacji.
Wiadomka, ale trudniej niż płacenie bez aplikacji w terminalu.w sumie fakt, ceny wtedy są bez upustów.
czemu przemęczyć? mi jest o wiele łatwiej z kartą rfid od GW niż aplikacją.
Te ceny na DKV to netto czy brutto?droga?
Jak szukałem rozwiązania to była najtańsza. Shell Recharge w skali miesiąca wychodzi drożej, tam rozliczany jest % od każdego ładowania. BP Charge w Polsce ma jeszcze jak dla mnie zbyt mało umow z operatorami.
DKV działa u 16 różnych operatorów, z tych kluczowych to nie ma jedynie Orlena
karta to koszt 5,49eur/mc, działa w całej Europie. Oprócz ładowań działają też myjnie, płyny do spryskiwaczy i itp. praktycznie na wszystkich stacjach w PL.
Wszystko wchodzi na FV zbiorczą wystawianą 2/mc z terminem płatności.
stawki na GW zgadza się bez upustów dlatego polecam wziąć dodatkowo od kartę GW.
przykładowe stawki
Ionity 2,5, powerDot 2,19. Tesla 1,6.
Udostępnili cały wykaz więc wiem gdzie karta zadziała i jaka tam jest stawka. Przy rozwiązaniach flotowych dla firm DKV wychodziło najrozsądniej.
Piszę o tym nie żeby coś reklamować tylko żeby ułatwić komuś szukanie rozwiązania dla firm z kilkoma autami EV
W ogóle jako zawodowy tester to mam problem z ta DKV straszny.Te ceny na DKV to netto czy brutto?
Masz gdzieś tą rozpiskę? Mam DKV w firmie ale na spalinowe.