aplikacja DKV moim zdaniem jest bardzo słaba, też miałem problemy, karta była 2 tyg po podpisaniu umowy, działa bez problemówW ogóle jako zawodowy tester to mam problem z ta DKV straszny.
Z aplikacji nie odpalają się stacje elocity (a mają tańsze AC niż normalnie na mojej wiosce).
W apce ceny ustawione mam jako brutto, ale pokazują netto
Zamówiłem kartę od nich kurierem miesiac temu, w apce jest aktywna, a karta nadal nie dotarła
Ktoś z DKV ma problemy z odpaleniem z apki ładowania na sieci Elocity/Eleport? Allego mi tylko odpaliło.
a w ogole skąd masz cenniki? Ja widzę w apce DKV tylko ale te ceny to padakaaplikacja DKV moim zdaniem jest bardzo słaba, też miałem problemy, karta była 2 tyg po podpisaniu umowy, działa bez problemów
Polenergie podałem akurat z aplikacji bo jeszcze nie mam fv, mogą być rozbieżność.a w ogole skąd masz cenniki? Ja widzę w apce DKV tylko ale te ceny to padaka
no na benzynówce to działało świetnie, ale jak mam płacić +50% do stawek to moja księgowa jakoś przeżyje więcej fakturstawki stawkami, dla mnie kluczowe było to żeby ograniczyć ilość fv i mieć jedną kartę do wielu operatorów.
No ale skąd bierze status tej stacji, że niby aktywna?Update o tym leci długo do UK - to przecież prawie 2000km![]()