Michal
Moderator
Wymienili obudowę klaksonu, podnośnik i amortyzator:A jak naprawili klape ? Cos wymienili ?
Wszystko działa super.
Wymienili obudowę klaksonu, podnośnik i amortyzator:A jak naprawili klape ? Cos wymienili ?
Obecnie rozwiązali ten problem…. Nie montują klaksonu w ogóle, dzwięk klaksonu leci przez głośnik PWS.Swoją drogą to w 3 letnim aucie pada klakson... Z czego oni to robią? Z Shitanium?
Chyba naprawdę wybierają najtańsze elementy z rynku, albo sami produkują najtaniej jak się da.
Sprawdz tu.Czy ktoś może wie jak kupić po prostu części do naprawy aby wymienić sobie coś samodzielnie?
Ceny części nie wyglądają zabójczo (chyba że może sprężarka i supermanifold - to kosztowało sporo), ale nie wiem jak ewentualnie to zakupić.
Już ponad miesiąc nie mogą mi naprawić wiązki haka, myślę żeby sobie samemu to naprawić, ale nie wiem jak zakupić wiązkę...
Swoją drogą to w 3 letnim aucie pada klakson... Z czego oni to robią? Z Shitanium?
Chyba naprawdę wybierają najtańsze elementy z rynku, albo sami produkują najtaniej jak się da.
W syna 20 letnim pasacie dopiero w tamtym roku wymieniłem sprężyny gazowe bagażnika, bo jak zrobiło się zimno to już nie chciał trzymać klapy...
Czarno widzę długowieczność tych samochodów Tesli...
Swoją drogą to w 3 letnim aucie pada klakson... Z czego oni to robią? Z Shitanium?
Gezus, jaki Ty już jesteś upierdliwy... klakson padł kiedyś ojcu w trabancie, wymieniliśmy na nowy i też padł po 3 miesiącach, dostaliśmy następny i ten już działał do końca, czyli chyba z 10 lat... może nadal by działał, gdyby trabant nie spłąnął. Podobnie ze sprężarką klimatyzacji w Kangoo - padła, wymieniliśmy, kolejna padła po chyba roku, a po zmianie szczotek na wirniku działała już do końca żywota...Swoją drogą to w 3 letnim aucie pada klakson... Z czego oni to robią? Z Shitanium?
Z gownolituGezus, jaki Ty już jesteś upierdliwy... klakson padł kiedyś ojcu w trabancie, wymieniliśmy na nowy i też padł po 3 miesiącach, dostaliśmy następny i ten już działał do końca, czyli chyba z 10 lat... może nadal by działał, gdyby trabant nie spłąnął. Podobnie ze sprężarką klimatyzacji w Kangoo - padła, wymieniliśmy, kolejna padła po chyba roku, a po zmianie szczotek na wirniku działała już do końca żywota...
Z CzEgO OnI RoBiĄ Te RzEcZy???![]()