Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach

cooler

Pionier e-mobilności
No ja zwyczajnie z twoimi doświadczeniami pewnie poszedłbym po BMW i4. Drożej, ale też ładne, super się prowadzi. Nie zaryzykowałbym Tesli drugi raz.
Nie wiem jak środowisko @Bartosz, ale wśród moich znajomych BMW to obciach i łatwo zostać zaszufladkowany jako wiadoma osoba... Niemile widziana.

cooler

Pionier e-mobilności
Dajcie spokój. Żeby dawać się stereotypom? Auto to auto.
Powiedź to skodziarzom...
Albo Prius to prawie na 100% cierp/zamulacz...

blazej

Pionier e-mobilności
(...) BMW nie mogę jeździć z powodów wizerunkowych.
To powinniśmy odczarować ten zły wizerunek. Nie wiem, np. włączać kierunkowskazy nawet przy zmianie pasa, jeździć w ramach przepisów generalnie, nie przekraczać prędkości i nie mrygać światłami. Do tego warto np. mówić dzień dobry i już pierwszy krok do odczarowania (kierowcy) BMW w oczach ludzi :)

gim-kg

Pionier e-mobilności
Jeszcze odpłatnie wymieniłem kierunki w błotnikach bo irytowały mnie te prześwietlenia włączonych kierunkowskazów na obrazie z kamer, a na gwarancji nie chcieli tego zrobić. Argumentowali że podgląd z kamer gdy włączony jest kierunek nie był dostępny w momencie nabycia auta.
A mi wymienili na gwarancji… jedna kamera padła, założyli nową która nie miała tej poświaty, to zgłosiłem że ta stara ma poświatę i wymienili.