Kupiłem również. Zobaczymy
UseYbrain Posiadacz elektryka 12 Dec 2022 #31 solik said: View attachment 7913 Click to expand... Kupiłem również. Zobaczymy
R Rafalski Posiadacz elektryka 12 Dec 2022 #33 U mnie też padło na właśnie te pirelli, chociaż widzę, że przepłaciłem - na poczatku listopada za komplet dałem 3 tys.
U mnie też padło na właśnie te pirelli, chociaż widzę, że przepłaciłem - na poczatku listopada za komplet dałem 3 tys.
S solik Pionier e-mobilności 12 Dec 2022 #34 Przy czym w RWD tryb Chill przy nieosnizonych drogach nieoceniony
R RSz Zadomawiam się 12 Dec 2022 #36 Jak ja się cieszę z tych waszych zakupów! Widzę, że źródełko dobrych i tanich opon do Tesli szybko nie wyschnie. Będzie można tanio upalać
Jak ja się cieszę z tych waszych zakupów! Widzę, że źródełko dobrych i tanich opon do Tesli szybko nie wyschnie. Będzie można tanio upalać
krzyss Pionier e-mobilności 12 Dec 2022 #37 RSz said: Jak ja się cieszę z tych waszych zakupów! Widzę, że źródełko dobrych i tanich opon do Tesli szybko nie wyschnie. Będzie można tanio upalać Click to expand... A reflektujesz na 4mm letnie ?
RSz said: Jak ja się cieszę z tych waszych zakupów! Widzę, że źródełko dobrych i tanich opon do Tesli szybko nie wyschnie. Będzie można tanio upalać Click to expand... A reflektujesz na 4mm letnie ?
R Rafalski Posiadacz elektryka 12 Dec 2022 #40 Jest ok, sama tesla nie pozwala im się ślizgać za bardzo. Do miasta (nie w górach) polecam