Optymalna temperatura w garażu a grzanie baterii przed wyjazdem.

zlp

Pionier e-mobilności
Fajną opcję ktoś tutaj na forum opisał. Harmonogram ładowania bez godziny początkowej, tylko z końcową. Można ustawić na 7 czy 8 rano koniec ładowania i akumulator przed wyjazdem jest świeżo po ładowaniu.

r00tku

Posiadacz elektryka
Fajną opcję ktoś tutaj na forum opisał. Harmonogram ładowania bez godziny początkowej, tylko z końcową. Można ustawić na 7 czy 8 rano koniec ładowania i akumulator przed wyjazdem jest świeżo po ładowaniu.
Ja tak mam ustawione (na 6:00 rano, bo wtedy się kończy taryfa nocna). Jedyny mankament jest taki, że codziennie rano dostaję powiadomienie, że nie uda się załadować baterii na czas, mimo że się udaje.

eimi

Pionier e-mobilności
Jedyny mankament jest taki, że codziennie rano dostaję powiadomienie, że nie uda się załadować baterii na czas, mimo że się udaje.
Kurcze to mam to samo i zastanawiałem się o co chodzi bo zawsze zdąży kilka minut przed czasem.

r00tku

Posiadacz elektryka
Kurcze to mam to samo i zastanawiałem się o co chodzi bo zawsze zdąży kilka minut przed czasem.
To bug wprowadzony w tej samej wersji, gdzie zmienili planowanie ładowania (bodajże 2024.26). Do tej pory go nie naprawili... Na szczęście tryb nocny w iOS sprawia, że powiadomienie w żaden sposób nie przeszkadza.