Orlen: jakie karty dzialaja?

JareG

Pionier e-mobilności
U mnie wisi na stronie "przetwarzam" niezależnie od typu karty. Dobra... Poddałem się. Dzięki.
Zapewne jeszcze trwają testy.. 🤣
BTW: Jak to dobrze, że nie muszę z tego badziewia korzystać - wszędzie po drodze mam GW

Pozdrawiam

solik

Pionier e-mobilności
Niestety jak juz appka Orlenu dziala to szybciej niz GW :) sam zglaszalem do Greenway problem z appka iOS ilekroc wchodze w Moje Konto to jestem jakby wylogowany, pomaga wejscie i wyjscie pare razy.. wyslalem filmik, opis i glowny programista sie ze mna kontaktowal potwierdzajac moje problemy.

Sama appka sprawia wrazenie jakby byla po prostu strona https://client.greenwaypolska.pl/welcome tylko zaladowana w ramce.. za to z karta nie ma problemu, teraz daja takie fikusne, ze sklejki zamiast plastiku :D

Last edited:

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Serio? W jakim sensie? Próbowałem i jakby w ogóle wycięli apple pay. Wolał o kartę.
O nie, ApplePay był najlepszym elementem tej apki :(

JareG

Pionier e-mobilności
Niestety jak juz appka Orlenu dziala to szybciej niz GW :)
(...) za to z karta nie ma problemu, teraz daja takie fikusne, ze sklejki zamiast plastiku :D
No i właśnie - ja używam karty. Nigdy mnie nie zawiodła, i działa błyskawicznie :D

Pozdrawiam

Frunek

Fachowiec
Ja wczoraj próbowałem się załadować na Orlenie, ale mam taki błąd po wybraniu którejkolwiek stacji. Kartę płatniczą dodałem.Screenshot_20220330-075637.jpg