Orlen promocyjne ceny

Daniel M

Zadomawiam się

daniel

Señor Meme Officer
To już było :)
Gdzie?
Nie widzę takiego tematu też.

Dobrze wiedzieć, bo nie słyszałem o tym wcześniej. GreenWay go home. ;)
Żartuję, ale GW ma coraz trudniej na rynku z Biedronkami, Elocity itd
IMG_20241119_160024.jpg

format

nerd
Dobrze wiedzieć, bo nie słyszałem o tym wcześniej. GreenWay go home. ;)
Żartuję, ale GW ma coraz trudniej na rynku z Biedronkami, Elocity itd

I bardzo dobrze. Od dłuższego czasu GW zaczął się zachowywać jak typowy monopolista, który wywindował ceny gdy na rynku energii robiło się gorąco po rozpoczęciu wojny, gdy ceny spadły GW nie obniżył stawek ani o grosz. Zresztą, na trasach to jednak wciąż jest numer jeden, więc jak chcesz gdzieś dalej jechać to masz wybór, albo płacisz abonament, albo 3zł+ za kWh.

Michal

Moderator
Ja przez lata byłem fanem GW ale już ich nie odwiedzam, bo przesada z tymi cenami.

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Mi wyszedł ostatnio po 50gr/kwh. ostanowiłem wykorzystać kod z EV klubu 15kwh, przy poziomie 15 rozłączyłem, ale chyba wszystko z oóźnieniem w telefonie działa, zarówno na apce tesli jak i na apce grenwaya, pociągło za dodatkowo 2,5kwh za 3.15. Rada przerywać ładoanie przy 13kwh hehe

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Mi wyszedł ostatnio po 50gr/kwh. ostanowiłem wykorzystać kod z EV klubu 15kwh, przy poziomie 15 rozłączyłem, ale chyba wszystko z oóźnieniem w telefonie działa, zarówno na apce tesli jak i na apce grenwaya, pociągło za dodatkowo 2,5kwh za 3.15. Rada przerywać ładoanie przy 13kwh hehe
A moja średnia na GW PL to 1.41 PLN/kWh (w tym 0.58 PLN/kWh z kuponów EV Klub). I faktycznie, rozłącza z opóźnieniem (kartą RFID też). Trzeba uważać.

lookash_c

Pionier e-mobilności
A moja średnia na GW PL to 1.41 PLN/kWh (w tym 0.58 PLN/kWh z kuponów EV Klub). I faktycznie, rozłącza z opóźnieniem (kartą RFID też). Trzeba uważać.
Rozłączajcie w aucie, szybciej ;-)

luki

Pionier e-mobilności
Właśnie tak działa wolny rynek i konkurencja. Może ktoś zobaczył w excela i dwie kulki się zderzyły dlaczego takie małe wykorzystanie ładowarek. Jeszcze gdyby zainwestowali i postawili na większej liczbie stacji