A u mnie połowa nie odpaliła.W ostatniej promocji ładowałem codziennie i nigdy nie miałem problemu.
Część była w ogóle wyłączona/oznaczona jako niesprawna, a część po prostu nie wystartowała.
A u mnie połowa nie odpaliła.W ostatniej promocji ładowałem codziennie i nigdy nie miałem problemu.
Moya podaje 1,79 zł a w apce EloCity mam Moya Radomsko za 1,78 zł/kWhtemat orlen, ale moya też zrobila promocje 1,79zł DC, a niektóre staje mają w porządanych miejscach, np. w drodze nad morze Elbląg
![]()
rEVelacyjna promocja na ładowanie - tylko 1,79 zł/kWh*
Planowanie wakacyjnych podróży z samochodem elektrycznym właśnie stało się znacznie bardziej opłacalne. MOYA energia przygotowała specjalną letnią promocję,moya-energia.pl
ale w apce moya masz punkty, za jedno ładowanie za 110zł dostałem punktów które starczyły na dwie duże kawy i małego hotdogaMoya podaje 1,79 zł a w apce EloCity mam Moya Radomsko za 1,78 zł/kWh![]()
Jade tam się ładować za freeŁadowarka pokazała mi ujemną moc ładowania -350 Kwh. Twierdziła, że nic nie naładowała. Bateria w samochodzie podniosła się z 60 do 80%. Czyli de facto naładowałem się o jakieś 10 kWh. Tak mi się przynajmniej wydaje. Na chwilę obecną nie mam żadnej faktury za ładowanie, które w ich ocenie kosztowało 0,00 zł.
Ale trafiłeś na zapoznanie z siecią…. Można się przestraszyć, jak ładowarka pokazuje, że ciągnie z auta 350kw 🙈🙈🙈Wczoraj dwa razy ładowałem się na Orlenie - po raz pierwszy w życiu ;-)
Michałowice Południe - tuż za Wrocławiem. Ładowarka pokazała mi ujemną moc ładowania -350 Kwh. Twierdziła, że nic nie naładowała. Bateria w samochodzie podniosła się z 60 do 80%. Czyli de facto naładowałem się o jakieś 10 kWh. Tak mi się przynajmniej wydaje. Na chwilę obecną nie mam żadnej faktury za ładowanie, które w ich ocenie kosztowało 0,00 zł. Jeśli nic się nie zmieni, to pewnie na dniach zgłoszę reklamację, bym później nie był persona non grata na ich stacjach
Michałowice Północ - tu już wszystko OK.