Też używam watchla i również polecam. Fajna jest integracja z Siri. Można otwierać gadając do zegarka/telefonu.Ja mam "watchla", działa bez problemu, jedynie mój zegarek applowy wyłącza bluetooth przy 20% baterii i przestaje działać
Robiłem próbę. Podszedłem bez telefonu, w zegarku wgrana aplikacja TESSIE i.... auto się nie otwiera. Jeśli ręcznie kliknę w aplikację TESSIE na zegarku, to mogę nim otworzyć, ale liczyłem na to, że Tesla sama wykryje zegarek, tak jak to jest z telefonem i auto się otworzy. No chyba, że muszę zegarek dodać w samej Tesli tak, jak dodawałem telefon?Zegarek otwiera jak ma NFC ;BT. Nie muszę mieć nic więcej. Czasem trzeba odblokować zegarek, używałem kiedyś Wear for Tesla, a teraz Wat time (jest rozbudowany idzie po lte, NFC, bt),- można wszedzie sterować autem
i Wat key (tylko po BT i nfc) - tylko w pobliżu.
Oba tego samego autora,
TESSIE więc też powinna
Nie noszę czasem nic, a zegarek z LTE to też telefon ale Tesla go nie widzi, nie da się sparować. Dlatego mam słuchawki z przewodnictwem kostnym
Super. Rozumiem, że zegarka nie dodawałeś w Tesli jako kluczyka?Odblokowuję ale do odpalenia czasem ma czkawkę i chwilkę trzeba poczekać ale nie zawsze. Zdarzało się ze klikałem (w zegarku też mam na ikonkę zdalnego odpalania) ale to było kiedyś. Tak jak Tesla tak apki się zmieniają