Pakiet holowniczy

Jaceq

Pionier e-mobilności
Pewnie aż tak Ci nie zależy, bo byś ich dusił ;).
W sumie są dostępne na rynku zestawy aftermarketowe, w tym z Oris (czyli to oryginał) , Brink i Rameder.
Kwestia tylko, że wtedy w oprogramowaniu nie będzie się włączał tryb przyczepy, jednak cena z montażem poza ASO powinna zamknąć się w połowie kosztu w Tesli.
Możesz podrzucić jakiś link? Swego czasu szukałem przez chwilę ale jedynie znalazłem jakieś amerykańskie sklepy. Podobnie jak @alaska_k potrzebuję hak wyłącznie do bagażnika rowerowego więc koszt oryginału z Tesli to duży przerost formy nad treścią..

KrzysztofFly

Moderator
Możesz podrzucić jakiś link? Swego czasu szukałem przez chwilę ale jedynie znalazłem jakieś amerykańskie sklepy. Podobnie jak @alaska_k potrzebuję hak wyłącznie do bagażnika rowerowego więc koszt oryginału z Tesli to duży przerost formy nad treścią..
Tak na szybko, bo jestem na wyjeździe w Austrii, podam Ci numery katalogowe, które w Google zamienisz na linki
Oris
Hak - 200-573
Wiązka - 901-184
Zestaw H+W - 302-313
Brink
Hak - 4030900
Wiązka - 752524
Zestaw H+W - 4030940
Remeder
Hak - 194332
Zestaw - 203778

Jaceq

Pionier e-mobilności
Tak na szybko, bo jestem na wyjeździe w Austrii, podam Ci numery katalogowe, które w Google zamienisz na linki
Oris
Hak - 200-573
Wiązka - 901-184
Zestaw H+W - 302-313
Brink
Hak - 4030900
Wiązka - 752524
Zestaw H+W - 4030940
Remeder
Hak - 194332
Zestaw - 203778
Bardzo dziękuję, dalej już sobie poradzę:)

Arkady

Nowy na Forum
Dla zainteresowanych zamówiłem dziś hak przez serwis mobilny. 6000PLN brutto montaż odbędzie się dokładnie za tydzień.
Zrobiłeś to przez zgłoszenie serwisowe ? W aplikacji - w dziale tam gdzie można kupować np. boosta u mnie jest napisane że produkt będzie dostępny w późniejszym terminie.

nosekbk

Model Y LR AWD 2024
I tu pojawia się problem, bo bez haka holowniczego samochód jest dla mnie bezużyteczny... Jeśli nie mogę domówić a cholibka wie kiedy będzie znów opcja dostępna, to muszę kupować już z hakiem a wtedy albo nie załapię się na dotację, albo muszę zejść do LR RWD albo SR... :/

Phenom

Nowy na Forum
Też czekałem aż się pojawi :) A jak wygląda sytuacja przy zakupie oryginalnego haka ale używanego, jest możliwość na umówienia się odpłatnie na montaż przez serwisanta mobilnego??