Peugeot e208?

mirecki

Nowy na Forum
Cześć!
Przymierzam się do zakupu pierwszego elektryka. Myślałem o Leapmotor t03 lub BYD Dolphin Surf. Samochód ma być przystosowany dla osoby niepełnosprawnej i tu pojawił się problem. Żadne z tych aut nie ma uchwytu lub przygotowanego mocowania pod uchwyt nad drzwiami kierowcy, to je dyskwalifikuje. Koleknym typem jest używany Peugeot e208. Czy one mają uchwyty? Jeśli tak , to jak wygląda ich awaryjność? Jakie są zalety i wady? Do jakiego przebiegu warto kupować?

nabrU

Moderator
A to nie jest tak że uchwytów nie ma bo są kurtyny i generalnie nawet reinstalacja czegoś podobnego będzie trochę nie halo?

jarqu

Posiadacz elektryka
e208 to niskie auto chyba słabo dla osoby niepełnosprawnej. Lepiej patrzeć w stronę Zoe według mnie

mirecki

Nowy na Forum
e208 to niskie auto chyba słabo dla osoby niepełnosprawnej. Lepiej patrzeć w stronę Zoe według mnie
To rzeczywiście słabo. Zoe może być, tylko nie wiem jak jest z uchwytami. Forumowicze często wspominają o awariach klimatyzacji i ładowarek. Wiem, że dużo zależy od farta a z tym u mnie bywa różnie. Idę w takim razie pytać do działu ZOE. Dzięki wszystkim za wypowiedzi.