Pierwsza trasa pierwsze wnioski

JareG

Pionier e-mobilności
Każdym autem można coś przewieźć, wystarczy się trochę pomylić przy zakupach.
Kiedyś się pomyliłem, i w w124 300te przewiozłem malamuta, 2 dorosłe osoby i chyba 500kg płytek.. nie sądziłem, że one tyle ważą. Nivo piszczało, ale dojechałem :LOL:
Co do zwierząt w aucie to tylko ludzki egoizm powoduje że tam je wciskamy.
Mój pierwszy malamut był ze mną wszędzie, od 8 tyg. swojego życia (np. był w kościele, turystycznie - zwiedzaliśmy 🤣). Tak więc starłem mu się zapewnić maksymalną wygodę podczas podróży, które lubił. Jak się zestarzał, to już go nie targałem ze sobą - kupiłem mu działkę, wybudowałem chałupę i brał udział w programie Emerytura+ zanim te młoty z PiSu odkryły plusy.
Podobnie egoizmem jest próba odwlekania nieuchronnego, wolałbym go zapamiętać w takiej formie.
Mam to szczęście, że moje futrzaki odchodziły ze starości i bez mordęgi. Huron przeżył 14 lat i 66 dni.

BTW: Temat nam się rozłazi w szwach..

Attachments

• P7260598_(1600_x_1200).JPG
    P7260598_(1600_x_1200).JPG
    438,2 KB · Liczba wyświetleń: 10
  • P4250032.JPG
    P4250032.JPG
    447,3 KB · Liczba wyświetleń: 10

JareG

Pionier e-mobilności
Z tym darmowym SuCh może nie wyjść. Auta poliftowe jeżeli miały darmowy to często do pierwszego właściciela przypisany, wiec jak będziesz kupował to sprawdź to dokładnie jak na tym Ci zależy.
W 2017 jeszcze się trafiają takie z darmowym ładowaniem (o ile są bezwypadkowe, albo uszkodzone kosmetycznie), ale łatwiej utrafić takie w roczniku 2016. Definitywnie koniec nastąpił w 2018.

Pozdrawiam