Pierwsza usterka

danielm

Pionier e-mobilności
Ciekawy przypadek podczas otwierania drzwi w ulepszonej 3. Po zgłoszeniu Tesla nie uznaje gwarancji z powodu fizycznego uszkodzenia szyby, później uznaje gwarancję, podając powód, przerwa w zasilaniu.
View attachment 15435
co ma przerwa w zasilaniu do czegoś takiego? masakra. wczoraj odwoziłem kumpele do domu, jak mi pizgła dzwiami gdy wysiadła to się bałem że też szyba pójdzie. pozatym gdzie tu dowód na fizyczne uszkodzenie szyby?

Michal

Moderator
Ciekawy przypadek podczas otwierania drzwi w ulepszonej 3. Po zgłoszeniu Tesla nie uznaje gwarancji z powodu fizycznego uszkodzenia szyby, później uznaje gwarancję, podając powód, przerwa w zasilaniu.
View attachment 15435
To Twoje auto? Co się stało?

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
można robić podczas jazdy choć wygodne to nie jest. problemy występują głównie po aktualizacji softu co w mojej ocenie jest dziwne bo sama aktualizacja softu kończy się restartem systemu
Czasami musi dłużej być "bez prądu" aby wyczyścić pamięć ze śmieci.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Nie próbowałem. Nie przyszło mi do głowy że może pomóc. Sprawdzę potem i dam znać

EDIT: reset pomógł. zatem nadal czekam na pierwszą usterkę ;) wątek zostawiam, może kiedyś komuś pomoże @danielm masz u mnie a w zasadzie w serwisie Tesli piwo 🍺
Odwołaj serwis mobilny !:)

flawn

Zadomawiam się
Podepnę się pod temat, bo mam pierwszy problem, choć drobny. Półka bagażnika zaczęła wydawać dzięki pukania w losowych momentach np. w zakręcie, jakby coś ze spasowaniem było nie tak. Na dziurach na ogół cisza. Czy ktoś miał coś takiego i poradził sobie?